КК Црвена звезда

1. Ps, da bismo bili sedmi, treba Žalgiris da dobije Baskoniju i Efes Real. Ali bolje da budemo osmi, bolje da idemo na Real nego opet na CSKA.

Ovo sve naravno kad dobijemo Darušafaku.

2. Pa znaci ima vise kombinacija

3. A isti nam je kurac real i cska, previse dobre napadacke ekipe da bi ih u toliko bitnim utakmicama spustili na 70p. A da mislimo da im damo 90 deluje prilicno neverovatno posle ovih 5 utakmica sa 60p

4. Mislim nebitno, voleo bih taj top8 cisto zbog neke satisfakcije posle odlicne sezone i zbog imidza kluba. Dve godine u 8 nije mala stvar taman u tom PO pukli tri tekme po 20 razlike. Cak se taj PO valjda poklapa terminima sa eventualnim finalom aba lige koje je vaznije jbg, da imamo licencu ko i ovi pa da kazes jebes jednu aba ligu odmaraj daj da se isprsimo i probamo na f4 ovako nama je prilicno isti kurac dal idemo u PO ili ne, cak bi nam bilo lakse da nema tih tekmi i madrid i moskva su duga putovanja

5. Космајац
    Ajde pa da napušavamo Radmila iz Topole kako stalno pametuje i jede govna ovde

Haha slepče pa nisam ja izvodio računicu, nego samo preneo vest sa najpoznatijeg sajta za evropsku košarku, ako oni ne znaju jbg.

A slažem se sa psetom, i napisao sam već, samo bi se budala nadala takvom raspletu, biće puna kapa i ako turke dobijemo, mada ko ne veruje ja ne verujem

6. Brt nisam ni razmisljao sinoc o tim ludim kombinacijama kad je sanitarni pitao pogledao tabelu video da efes i fener imaju po pobedu vise i bolji skor od nas i ono logicno mi bilo da nema sanse za sedmo mesto

7. cak bi nam bilo lakse da nema tih tekmi i madrid i moskva su duga putovanja

Jebote pseto zvučiš ko naši fudbalski analitičari sa "dugim putovanjima" haha

8. još da kažeš da je lopta okrugla i da danas svi igraju košarku i toeto haha

9. Ne laprdaj dušane, da je ono vaše vrijeme, spjevali bi ep o Veličkovićevom žulju na domalom prstu

10. A inače, baš me boli kurac za TOP 8, brine me ABA, jer nismo izašli iz krize, sinoć nas je sralo, zločin jedan.

11. ako ne prođemo u top 8 ovo će biti blam najveći
    žali bože što sam zvezdaš

12. Jebote pseto zvučiš ko naši fudbalski analitičari sa "dugim putovanjima" haha

Pa dobro brt ako mislis da je lakse odigrati 6-10 meceva u 15ak dana na relaciji beograd-beograd/zagreb-madrid/moskva nego 3-5 u beogradu ili beograd-zagreb onda ok ja zvucim kao bata djora

13. Ali je verovatnije da i paco i cedevita navijaju da zvezda prodje u top8

14. Ljudi nemojte da se pičke, konstatujte Bombaša, ubi se čovek da vam privuče pažnju bravuroznim postovima.

15. sa neke realne strane da, logično bi bilo da navijači partizana žele da Zvezda prođe dalje i bude umorna, ali pošto smo govna kakva jesmo želimo da ispadne uz poneku frakturu i ligamente, ja lično ne

16. ови бирају противника у топ 8... куку мајко

а нећемо ни проћи

17. U Zelezniku jebenom igramo sutra, polako me hvata nervoza

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.