КК Црвена звезда

1. аааахахахахаха, чуј паметно..па Анштајн би нам позавидео.

Како смо паметно дозволили последњи шут..то не може глуп човек да смисли, не, не, за оно је потребан генијалац...

2. Dzenikins ima ono svoje mesto odakle sutira sa distance, provalio sam ga, mamicu mu... i sve gazi tricu, umesto da ode korak unazad, i da cepa... Dobro mu ide ulaz, ali kao da nema dovoljno slobode, tj da nece iz nekog razloga da preuzima odgovornost. Kapiram da lagano moze 15-20 poena po tekmi da gruva. Silb je konstantno najefikasniji, ali konstantno najvise suteva ima. I tako ima neki stav "boli me kurac", da mi je to pomalo iritantno. Mada nadam se da forsira, kako bi usao u formu, i onda da sipa odakle ooooceeees... Dobro je da dobijamo ovakve utakmice, lako je kad dobijes 30 razlike, ali ovako, kad si celu tekmu los, i juris, i na kraju dobijes, znaci do jaja ekipi.. Zato cemo jebati Jevreje u cetvrtak! AAAAAAA!

3. Jebem ti ja takvog bek šutera(Simonović) koji nema muda da opali trojku. Dečko za 15 minuta ne šutne na koš, a realno nit igra agresivnu odbranu, nit je neki radnik da trči kontre, udvaja...kao npr Lazić. Stvarno mu se mora naći uloga u ekipi, znači uvedeš ga da opali trojku i to je to. Ne zna ništa drugo. Fali nam nešto duža klupa, jbga kad se uzme u obzir da Ristić ne ulazi, Cvele isto maltene, a i Lazić u poslednje vreme ima sve manju minutažu. Tu su trebali da dovedu Markovića, mada sam čuo da je tražio neke goleme pare.

4. Mene interesuje, do koje godine je "dečak" talenat? Kad se jasno kristališe da li je igračina ili go kurac?
    Cvetković je 93...

5. kakav crni cvetković, ima 180 cm, sa tom visinom ozbiljnu košarku možeš da igraš samo ako si crnac jebiga

6. kad smo već kod te visine onaj ciganin nejt robinson jebote koliko je bio dobar prošle sezone cele a niko to neće da ističe jer mrze malog majmuna crnog lololo

7. Ajmo Zvezdo da jebemo Jevrejeeeee!

8. ЈЕБИ МАРЈАНЕ ДЕБЕЉАНА !

9. Дајте стрим да ваља ако имате, молићу.

10. Je l' oni ono vama WHO THE FUCK ARE YOU lololo

11. iz sorca kaplje sracka.

12. Aman šta šutirate za tri kad vola ne mož dubodete bree

13. KAKO BRE MOŽE CRNJA DA IMA TRI SEKUNDE ZA TROJKU, MOGAO JE PLJUGU DA ZAPALI BRE!

14. Овог Словенца немош сконтати да ли је јако лош или јако добар, да човек 6 поена и промаши 3 шута

15. Nikada mi neće biti jasno kako profesionalni košarkaš može da promaši više od dva zicera ili bacanja na meču.

16. DAJTE NEKI STRIM ZA ZVEZDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17. Do danas nisam znao ni kad igrate sa Makabijem, a prošlu tekmu najavljivali mesec dana.
    Mislili ste da sakrijete kako vas jevreji jebali?