U principu će Čović dobiti kurčinu ukoliko se ne povuče. Država mu neće dati više od milion, Milo više ne da pare, a IDEA je faktički mrtva. Zato se polako navikavajte na vaše normalno stanje.
па причао сам онда када је поново активирана та хајка на Легенду (намерно велико слово) због атентата на ђинђића да то води ка андрејевом преузимању клуба тако да рачунајте да освајамо ту смрдљиву евролигу и добијамо а лиценцу за нба
hah secas se onog njegovog suta za tri, lopta leti onako bez ikakvog luka i udara donji deo obruca, i tako par puta po tekmi, onda oni ulazi kada se zaleti ko bizon i ne zna sta ce sa njom..eh to su bili dani a ne sad ovo jovic itd nije zanimljivo
Glupo je pljuvati po Nelsonu zbog šuta. Čovek je bio među najboljim šuterima na Djuku, ali ga je povreda šake primorala da iz korena menja mehaniku šuta i zato to sad sve zgleda prilično loše.
Продат Јовић 100%. Ђоки навлачи кеш за догодине.
ја не знам кога приближно доброг могу да доведу а да није црњац
можда дође теодосић да игра за грисине под условом да га не гађају флашицама
Nelsona vratiti hitno hitno
јел хоћеш да ме хоспитализују
Pleja takvog kalibra nema sanse da nadju jbg. Zato se nadam gaudloku prodajte eps jebemu dan mu jebem!
U principu će Čović dobiti kurčinu ukoliko se ne povuče. Država mu neće dati više od milion, Milo više ne da pare, a IDEA je faktički mrtva. Zato se polako navikavajte na vaše normalno stanje.
па причао сам онда када је поново активирана та хајка на Легенду (намерно велико слово) због атентата на ђинђића да то води ка андрејевом преузимању клуба тако да рачунајте да освајамо ту смрдљиву евролигу и добијамо а лиценцу за нба
U slučaju da se Čović povuče da, imate se čemu nadati. U suprotnom ćao.
covic ubija djindjica po potrebi 2-3 puta godisnje since 2003
A mislio sam da sam jedini kome se to čini, pa rekoh bolje da ćutim smejaće mi se ljudi.
hah secas se onog njegovog suta za tri, lopta leti onako bez ikakvog luka i udara donji deo obruca, i tako par puta po tekmi, onda oni ulazi kada se zaleti ko bizon i ne zna sta ce sa njom..eh to su bili dani a ne sad ovo jovic itd nije zanimljivo
Glupo je pljuvati po Nelsonu zbog šuta. Čovek je bio među najboljim šuterima na Djuku, ali ga je povreda šake primorala da iz korena menja mehaniku šuta i zato to sad sve zgleda prilično loše.
шта ме боли курац за ђук јел навијам ја за ђук
будала је једним шутем испод коша сјебала сезону
Poznata mi nešto ova rasprava.
koji je to šut bio
https://www.youtube.com/watch?v=YA0mPTFQXuc
Hahaha i meni poznata ova rasprava za nelsona. Marko a da vratimo rakoca?
GDE JE I STA RADI JERETIN?
jok boze kakav sakati konj, ma ugini bre