Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
нервирате ме намерно што сте такви
Awwwwwwwww jadni Marko
A ne znam koji vam je kurac sto se brinete...umesto svakoga koji je otisao dolazio je bolji. Kad je odlazio bobi ostao je cirbes, otisao cirbes dosao kuzmara brat(kad naidje sofo njega oteramo i zaradimo boli nas kurac). Otisao nelson dosao vilijams, otisao mwill dosao jovke(kad naidje mekel njega oteramo i zaradimo haha). Djenka-tarens kinzi-djenka bratina... Kalinic-simon kapiten.
Samo da dobijemo cedevitu bez boutrajta i trenera na prve dve utakmice i onda sl sezona sa nekim gaudlokom(tesko cemo naci ovakvog asistenta jbg) i valjda gudura i danga prokinu da se stabilizuju malo i mitrovic bude proslost a puste bjelicu da odigra labudovu pesmu na cetvrorci, malo ga menja borisa i cao. I tompsonu se zahvale na saradnji.
Edit: mislim hteli vi to da priznate ili ne svake godine smo sve bolji i po prikazanoj igri a i po rezultatima ako progutamo ovogodisnje neplasiranje u top8 kao posledicu novog sistema i guranja dogusa isli smo el, top16 el, top8 el i realno ove godine 16 pobeda sto je trebalo biti dovoljno za po(cak smo i sa 14 racunali na 99% prolaz) tako da ja sledece godine ocekujem MINIMUM po ako ne i polufinale
Nego jeste izvalili finalnu seriju kako se igra lol ponedeljak, utorak, cetvrtak, petak i nedelja hahaha pa najbolje dve utakmice dnevno da se igraju
Gurovic i Nelson su radili celo leto na sutu
Sa onim krsnim rucerdama podseca me na onog digimona sto ima ruke samo (pazl pomozi) sto se krece rukama a od trupa na dole nista nema
а џона болден
Dzona Bolden dogodine u FMP™
Лоши смо у пичку материну.
Koja smo mi u stvari kurcina bez jovica
Solidno cuvanje Bilana koliko vidim
Au kao da je druga ekipa izasla u drugoj cetvrtini jbt
To je sve što je Cedevita mogla da ponudi u finalnoj seriji. Pobjeda. Radujte se Zvizdaši.
Нејт одличан вечерас.
Убисмо их.
Simon tradicionalno kida odbranu, vidim...
HAHAHAHAAHAHA STA RADI OVAJ VOLTERS
Kolko je lud Volters haha
Hahaha koji faul sta je ovo kung fu panda
Ahahahah nije preneo loptu jebeno