Prijava

ali pizdite realno, nemoj da se zajebavamo, cak i prvaci evrope da budete ostaje neka senka koja kvari ugodjaj priznajte

Haha da evo besno bacam pistace po kuci

Eh sad, pa ne mislim na realnu zivotnu nervozu kao kad imas realnih problema, vec onako mala smetnjica koja smeta, to je jedan kroz jedan, drago vam je zbog Covica, ali ga istovremeno podsvesno mrzite kao siptara sto vam je ugasio klub. To su ona pomesana osecanja

isto kao i grobari recimo, mrziš ga jebeš mu Vesnu, ali kako potpuno kad je zagasio čergu, evo ne znam

Solidno si lud :)

http://rs.n1info.com/a275408/Sport-Klub/Kosarka/Bamberg-hoce-Luku-Mitrovica.html

AHAHHAHHAHAAAHH

"...ideja je da luka mitrović zameni nikolo melija..." AHHAHAHAHAH

Uvali mitra baambergu i dovede boldena iz fmp-a, ČOVKE BOG I BATINA I LEGENDA

xaxa cova mu drzi pola familije kao taoce pa ga ucenjuje

Uvali mitra baambergu i dovede boldena iz fmp-a, ČOVKE BOG I BATINA I LEGENDA

Ахахахаха! Али пази, које пишање!
(:Мишко Ражнатовић аплаудира)

Se secate kako su se kidali sa darusafakom kad su ih sudije pokrale? Sad nam uzimaju kapitena...to ja zovem bratskim klubom a ne olimpijakos sugavi

Nego...HAHAHAAHAHAHAAHAH
Edit: uzmi branko traku kapitensku

još samo i kosovara da uvale nekom konjasporu

svestan sam da je to nemoguće, previše bi bilo da se otarasimo dvojice bogalja

In kosovac we trust

mozda se i otarasite svih boglja, ali zeleznicarskog nasledja nikad vjeki vjekov

gde si bre bomby prijatelju dragi, kako si, šta ima, 100god se nismo videli :)

Bombas sta mislis o simonovicu?

коњаспор хахаха прави клуб за ћопавог... капирате јер има коњ у називу... капирате?

Mislim da je ono sta sam ja ponesto gledao odigrao sezonu zivota i da je vreme pod hitno uzeti neke pare za njega, on nikad nece biti igrac sampionskog mentaliteta.

јеби фићо глупе гробаре хаха