КК Црвена звезда

1. Јебига, Бобијева огромна минутажа (због Катићеве невероватно очајне форме, а трећи центар Ристић, ни не улази) је сама по себи мач са две оштрице. Он не може да искаче по 90 степени да брани пик, већ то ради на ивици рекета. То наравно екипе шутерски расположене кажњавају јако у дупе. А кад неко добро шутира не можеш ни зону да одиграш. Курчина. Црње су нам много дивље, Џенкинс контра 4 на 2, он наскаче малтене са тројке и пуца мртав ладан. Маши наравно. Туга.
    Реално, тренер је најслабија карика.

2. Trener vam je kurčina, to je prvo i osnovno

3. Тренера отерати подхитно. Нуме да води екипу, нема никакву стратегију и ћути ко пичкица све време.

4. Ne mogu se treneri mijenjati ko čarape, svakih mjesec dana.
    Ovaj ostaje do kraja sezone.

5. jebem trenera posred picke

6. Kad su mogli Vukoićiča da oteraju koji je za Radonjića izmislio košarku, mogu da oteraju i ovog vola brdskog.

7. Radonjiću rezultate meriti na osnovu rezultata u ABA ligi i ovoj domaćoj, nikako na osnovu evrolige. Mislim da smo dobro prošli obzirom da su u židovi u koš mogli da ubace i plug dvobrazdac da su hteli.

8. Ima li uopšte Ješa u Makabiju?

9. Мислим да ми треба да направимо кореографију са огромном шеталицом на којој је плинска боца, јебем им све јеврејско.

10. AHAHHAHAHAHHAHHA to to bačje

11. Jebem im majku zbog one koreografije picke jedne treba ih sve u komoru.

12. Zaboravili su s kim su dijelili plin u Jasenovcu. Sramota!

13. ОЋУ ПАРОЛУ АРБАЈТ МАХТ ФРАЈ
    НА ЈЕДНОЈ ТРИБИНИ ПЛИНСКУ БОЦУ ШЕТАЛИЦУ, ПРЕКО КОМПЛЕТ ТРИБИНЕ
    НА ДРУГОЈ ТРИБИНИ ХИТЛЕРА НА КОМПЛЕТ ТРИБИНИ
    ДА СЕ УНЕСЕ ЈЕДНО 100 БАКЉИ ДА ГАЂАЈУ КУРВЕ ЊИХОВЕ КОМПЛЕТ ТЕКМУ, КО ПОГОДИ ОВОГ ЦРНА ШТО НАМ ЈЕ ДАО 156 ДЈЕТЕ МУ КРЕПАЛО ДАБОГДА ДОБИЈА 100 ПОЕНА, СКОЦИЈАНИДИС НОСИ САМО 20 ЈЕР ЈЕБОМАТЕР МОРАШ БИТИ МАХЕР ДА ГА ПРОМАШИШ.

14. Нисам гледао целу утакмицу, каква је била кореографија? Видео сам само оне мајице сад на б92.

15. Ma nek stave KKK kapuljače, da se prepadnu i ovi zvezdini crnci pa počnu da igraju.

16. Нисам гледао целу утакмицу, каква је била кореографија? Видео сам само оне мајице сад на б92.

Деси брате :)
    Написали на паролу, ви ар макаби, ху д фак ар ју ?

17. Иначе, Радоњић је ок тренер. Мислим да му је потребно дати шансу. Мењати тренере сваких пар месеци је чист дебилизам.

Али да нема муда, нема...

Деси брате :)
    Написали на паролу, ви ар макаби, ху д фак ар ју ?

Ђес. :) А то сам видео и на б92, мислио сам да је било још нешто... јеврејске чамуге, шта друго рећи.

18. Sto kunete ljude ako su bolji? Koji ste vi gurbeti.

Delije, dalje ruke od FMP-a, eno vam vasa Zvezda pa za nju navijajte.

19. ljudi koi rezultat i dajte strim