Злочести се сморио...
Nađe li Radonja klub, jebatebog? Ako je Dule bio trener bez rominga, naš Radonja ispade bez signala, kakva sramota, eee xD
Не још мада тражили су га годинама типа уникаха ваљда тако неки
Čuj ne još, pa sad samo može čekati da nekog otpuste, nova sezona uveliko kreće, trebao je davno naći klub
Ispade da je dobio iš od Ćokija, zbog one izjave
Које изјаве конкретно подсети ме хД. Тачно сезона у јеку сви јаки имају тренере сад има да одмара лик док неки не засере
Reko da je i trebalo izbrisati Trućov poster sa slonom. I to onako zlurado
не знам појма и не могу да коментарирам
Kvinsi Miler se spominje kao pojačanje. Kao nezadovoljan statusom trenutno.
Kojim statusom kad je sezona tek počela, kad je pre mogao da stigne da bude nezadovoljan.
Dont kil d mesindžer.
Neam pojma Gonzo, vidim svi šeruju tu vest, ja se nadam da gde ima dima ima i vatre.
Na ovu ekipu Kvinsi bi legao samo tako.
Doduše više nam fali mesa na centarskoj poziciji, al i Kvinsi je skočan, pomigao bi u rekeru dosta.
Pa odluci se lepi
Što brt, dovedemo i Kvinsija i meso, pa možemo baš puno da rotiramo.
Pa znajući da Ćoki čita ovaj prestižni forum, i meso pod košem i Kvinsi. Pa gospodski da ugostimo Real, Barsu i CSKA na fajnl foru.
Barsu haha
Ja ipak pre očekujem Montepaski iz Sijene (kako god da se zovu sad) na F4
http://prntscr.com/gtsdnr Ако овај каже онда је одиста тако..
Hm hm aj veseli se kućni domaćine ovo su sad iz vojvodine pare nemoguće da se još crpi kosovo
A dilejni, koga ima atlanta sem njega i šredera na pleju?
Mada ni lengford još nema tim koliko ja znam xd
Ма мењаћемо радичевића за дилејнија то је решено нема шта, квинси пристаје да игра за Џ из љубави, и ленгфорд ће да дође јербо смо већ на ф4
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kurir · 20. Februar 2011.
Злочести се сморио...
Nađe li Radonja klub, jebatebog? Ako je Dule bio trener bez rominga, naš Radonja ispade bez signala, kakva sramota, eee xD
Не још мада тражили су га годинама типа уникаха ваљда тако неки
Čuj ne još, pa sad samo može čekati da nekog otpuste, nova sezona uveliko kreće, trebao je davno naći klub
Ispade da je dobio iš od Ćokija, zbog one izjave
Које изјаве конкретно подсети ме хД. Тачно сезона у јеку сви јаки имају тренере сад има да одмара лик док неки не засере
Reko da je i trebalo izbrisati Trućov poster sa slonom. I to onako zlurado
не знам појма и не могу да коментарирам
Kvinsi Miler se spominje kao pojačanje. Kao nezadovoljan statusom trenutno.
Kojim statusom kad je sezona tek počela, kad je pre mogao da stigne da bude nezadovoljan.
Dont kil d mesindžer.
Neam pojma Gonzo, vidim svi šeruju tu vest, ja se nadam da gde ima dima ima i vatre.
Na ovu ekipu Kvinsi bi legao samo tako.
Doduše više nam fali mesa na centarskoj poziciji, al i Kvinsi je skočan, pomigao bi u rekeru dosta.
Pa odluci se lepi
Što brt, dovedemo i Kvinsija i meso, pa možemo baš puno da rotiramo.
Pa znajući da Ćoki čita ovaj prestižni forum, i meso pod košem i Kvinsi. Pa gospodski da ugostimo Real, Barsu i CSKA na fajnl foru.
Barsu haha
Ja ipak pre očekujem Montepaski iz Sijene (kako god da se zovu sad) na F4
http://prntscr.com/gtsdnr
Ако овај каже онда је одиста тако..
Hm hm aj veseli se kućni domaćine ovo su sad iz vojvodine pare nemoguće da se još crpi kosovo
A dilejni, koga ima atlanta sem njega i šredera na pleju?
Mada ni lengford još nema tim koliko ja znam xd
Ма мењаћемо радичевића за дилејнија то је решено нема шта, квинси пристаје да игра за Џ из љубави, и ленгфорд ће да дође јербо смо већ на ф4