КК Црвена звезда

1. Kvota na Žalgiris 1.24 na nas 3.69, lepo je kad neko veruje u tebe. Xd

Je l znaju oni da Ćoki organizuje F4 u Beogradu, a?

https://s1.postimg.org/935vus9b8t/Screenshot_2017-10-06-10-23-11.png

2. Ovo bre za prošlu godinu, kad smo bili jači. Xd

3. колко си глуп ово је невероватно

4. A nemoj ga jbg greota je

Himki prošle godine umalo nije dobre pare doneo, stigli do f4 a kvota 67 bila da osvajaju, ove godine bi uniks mogao da iznenadi baš, ili galatasaraj

5. зар химки није игро финале јбт цоа и ти си глуп

6. A da bre jbg ne mogu da pohvatam ja sve te ffinaliste evo već četvrtu sezonu kako pratimo košarku, mnogo je, pogubi se čovek

7. Ju ju pa kako se vas dvojica lepo šalite, srcići mali.

8. Stanje se pogorsava

9. n.w.a

Ма мењаћемо радичевића за дилејнија то је решено нема шта, квинси пристаје да игра за Џ из љубави, и ленгфорд ће да дође јербо смо већ на ф4

trebace im 3 lopte :D

10. trebace im 3 lopte :D

И то ће да среди Чова по систему промене правила!

11. nek sredi svoj mozak prvo, onih par dana kad je nicim izazvan izbacivao neka sopstenja bila su kranje blamantna (hvala marku i kocenju na izrazu)

12. јел постоји та реч уопште?

13. Sad postoji xd

14. Odlicna rec moram priznati

15. У пуном саставу против Олимпие.. Па да видимо како то звучи...

16. Дангубина 200та утакмица у Звезди. Толико већ чекамо да дође до изражаја његов таленат...

17. Toliko mi je čudno da gledam ovu raštimovanu Zvezdu u odbrani, prolaze ih kako ko hoće, nema odbrane od pika. U napadu sve na individualni kvalitet.

Opet mučenje kao sa Radonjom na početku, i taman se čovek naučio mi opet nekog novog duduka dovodimo.

18. 30 поена брате

19. A sto izadje ovaj lik? :D bez tona gledam jbg

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.