КК Црвена звезда

1. Izrael jedina zemlja koja ne useljava camuge, osim ako ne igraju za Hapoele i Makabije.

2. Ovako im se zove klub: מ.כ. מכבי אלקטרה תל-אביב). jbt ne znaju ni pisati

3. Antisemitizam i nacizam definitivno nisu vrednosti koje se gaje u celokupnom našem društvu. Nemojmo se još više sramotiti.

4. Ето. Слободно лупи.
    Минус шамар майка да ти умира.

5. Ma kurac. A kad ste vi glodari bacali pokazivali banane i smrt pederima to je patriotizam?

6. Ja mislim da treba da im se najebete majke jevrejske za ovo. Bombardovali nas i nije im dosta. Udri po cionistima, picke cete ispasti ako se na ovo ne odgovori najbrutalnije moguce.

Bolje da Rusi zavrnu gas nego nemci da odvrnu. Na primer.

7. Ја, просечан аутор са псеудонимом нејкед, најоштрије осуђујем увредљиво питање који ми је пре пар минута било постављено. Био је то подмукао покушај да се грубо наруши углед и не може да служи на част декију. Жеља да се омаловажи аутор, тј ја, је грубо нарушавање фер плеја којег годинама градимо на овом сајту и не приличи реномираном аутору - поносу ВОСа - декију.

И то пре свега због чињенице да се дуже налазим на сајту. Да имам 150 дефиниција, неколико одабраних (јул 2012, април 2013), 5 направљених постера и 5 реакција, као и да сам покретач иницијативе да дамо име ОНОМЕ ШТО СПАЈА ОБРУЧ И ТАБЛУ. Самим тим дао сам велики допринос српском језику уопште. Израз ЦОЉА је завршио(додуше краткотрајно - неуспешно) на Википедији.

Ипак стиче се утисак да деки жели да омаловажавањем доће у жижу јавности, самим тим и себе да изрекламира. Међутим, изабрао је погрешан пут. Нарушио је сопствени углед.

8. Браво Бомбаш, ШУТНИ НЕ ДАЈ ДА ТЕ ЛОЖЕ!!!

9. לזיין את האמא שלי כל האוהדים של מכבי כוס
    ovim da odgovorimo
    (jebemo majku svim navijacima makabija u picku)
    Unapred se izvinjavam svim Jevrejima na sajtu posto verovatno nije gramaticki tacno jer je prevodjeno preko google translate

10. Бомбаш крезави назадњак.

11. Нејкед, респектабилно саопштење. Ипак, очекујем да те Деку покопа са репликом.

12. И ја исто очекујем.

13. Rekoh sinoć, biće vest broj jedan u svetu, nažalost ne po dobrom. To su te munje. Usrali su nas k'o niko @. Ko mi Milian, Lacio i Partizan u više stotina navrata.

@ kad kažem k'o niko ne mogu da zaboravim "gejlije 100m", to je isto zabolelo poprilično.

14. Одакле је то гејлије 100м?

15. sa fudbala a na temi je o kosarci ...

16. Испишао бих јој се у ноздрву.

17. Polako , ima vremena da naucite razliku izmedju fudbala i kosarke

18. BRAVO!!!!!!!!! Kerusa je na vasoj strani stvarno ste najaci i najbolji

19. Nakon saopštenja objavljenog u medijima javnog informisanja od strane prosečnog autora nejked, kojii nalazi za prevashodno da se smatra bitnim jer je otvorio temu na forumu. Čast mi nalaže da recipročnom merom odgovorim na neosnovane optužbe i klevete navedene u tom nepotrebnom pokušaju isticanja u javnosti.
    Naime, nakon neosnovanih optužbi da mi je zinula zadnjica za plus a pro po priče o pisanju simultane definicije sa Johnny Kurajberom kao i kolegi SiM. Osetio sam se prozvanim za taj nečasni čin plusoljublja od strane osobe kojoj je potrebno da u saopštenju navede sve svoje "uspehe" da bi se znalo o njemu. Moja reakcija na marginalnu pojavu je bila implusivna i zapitao sam se "hu d fak ar ju!?" iz prostog razloga jer nisam podrobno upoznat sa likom koliko delom dotičnog. Neupućen u navijačku opredeljenost dotičnog zapitao sam se koje su njegove boje. Vidite na temi KK Crvena Zvezda dolazi do sveopšteg izliva kompleksaškog proliva, pa se više ne zna ko je čiji. Pošto je nejked izrazio iskopleksiranost svojim postom, citiram:

нејкед

Већ ти иде минус због рекламе.

pomislio sam da je crno beo ali rekoh da ga priupitam.
    Dakle ko ste jebeno vi gospodine nejked? Iskompleksirani vukajlijaš ili jednostavno iskompleksiran, odnosno crno-beo?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.