КК Црвена звезда

1. Ali recimo interesantno mi je kako se crno beli kompleksaši naslađuju jadima crveno belih.
    FMP? A kakav kompleks od FMP-a? To mi nije najasnije.
    Dule ima san. Koji san? Da Grobari navijaju za Partizan? To je transfer, gospodo.
    Najbolji sportski radnik u srpskoj istoriji, uz Dragana Džajića, ima viziju da njegovi navijači navijaju za svoj klub, da smanji kompleks, da ne budu više mali partizan. Za to svakako ima prostora, Partizan je veliki klub. Sa malim navijačima.
    Mi smo Delije Sever!
    Vi nas ne interesujete!

2. Je l' to vežbaš za neku audiciju za pisanje saopštenja?

3. Who da fak ar ju?

4. Jel to sad zvanično saopštenje za forum?

5. To se sad traži, Džoni, vidiš da je potražnja. :)

6. To se sad traži, Džoni, vidiš da je potražnja. :)

Vidim ja. Daj ja da ih pišem. Četvrti sam na Vukajliji, kad Doga već nema .)

7. Mislim stvarno, osudjuje navijace evropskog velikana sto traze da im se pojasni protiv koga igraju (uostalom kao i svi osim Pantera), a ne osudjuje ni jednom recju navijace koji polupaju automobile njegovim igracima.

8. Ahahahahahaha
    nisam cigan al bi posle ovog dekijevog posta gazio neke davide

9. Aj napišemo po defku "Saopštenje za javnost Grobari tastatura" a ja "Saopštenje za javnost Delije server", naravno ja ću prvi rezigniran vašom potrebom da komšijsku kravu gadjate pikado strelicama a ti onda odgovori, k'o što je red.

10. Већ иде дефиниција у вези саопштења.

11. Већ ти иде минус због рекламе.

12. Ja u ovo vreme n'umem ništa da napišem. Dnevni sam tip.

13. нејкед
    Већ ти иде минус због рекламе.

Hu d fak ar ju!?

14. Цокулићу, разумем и да си млад и напаљен, и мислио сам да је до тога, али изгледа да то нема везе са годинама, него си једноставно глуп ко курац.

Ладно су написали саопштење због онога... :лицедлан:

Бомбашев идол лиже јаја радикалима ехехехехехехе

15. Деки, не терај ме да ти издам саопштење.

16. Nemoj, usraću te najstrašnije.

17. E i dalje me nerviraju pedercine jevrejske iz makabija jebem im majku. Koje su to picke ja ne verujem kad dodju u bg treba im upasti u svlacionicu i popaliti im dresove picke jedne. I jedno 5 crncuga namlatiti da zapamte ko smo jebem li im mamicu da bog da im se klub ugasio. Ma da bog da kad nekad budu igrali sa patlidzanom da ih glodari dobiju 50 razlike. a u bg ih pobedjujemo. ja bi voleo da im svima polomimo ruke pa da idu na paraolimpijadu picka im materina crnacko-jevrejska. Voleo bi da im izlomimo igrace makar 10 godina ne igrali evro ligu.

18. Расни, краљу :)

19. Добро је, Расни, одмори.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.