КК Црвена звезда

  1. Hoćeš da kažeš da će Alimpijević morati više da rotira?

  2. Slaba odbrana imali 8 ukradenih feldin 4

    To je jedna utakmica Pseto, kad dođemo do toga da jebu majku u odbrani svaku utakmicu, e onda će biti do jaja (ali to je ono što sam već pisao da im treba vremena da se ukače na terenu, sećaš se)

    Ja sam rekao da ce feldin biti vodja pre nego sto je dosao rocesti jbg logicnije je da rocesti bude taj sa loptom u rukama. Mada danas feldin prvih 10min na terenu kao pravi vodja, lopta mu je u rukama kad god rocesti odmara a danas je par puta prevodio i sa rocestijem na terenu.

    To je ok, ali kao što napisah Coi, on je i protiv Himkija krenuo kao furija, utrpao im 12 poena za četvrtinu i onda potonuo sa ostatkom ekipe. Mene više brine ako on bude taj koji će prevoditi loptu posebno ako Ročesti nije na terenu, jer za sada Radičević deluje kao ozbiljan promašaj.

    Samo dok se zaukce bice kidalica prava nadruko je i muda u zadnje dve

    Iskreno se nadm i unapred radujem (al sam napisao ovo ko da sam dobio potvrdu iz ministarstva nekog da će me primiti na sastanak).

  3. Највише шкрипи резервни плеј и позиција 3. На центру се може сачекати Јовановић, а од Јанковића изгледа нема ништа.

    Да ли би сад Звезда могла да ћапи ФМП-у Оџоа и Раданова, шта кажу правила?

  4. To je jedna utakmica Pseto, kad dođemo do toga da jebu majku u odbrani svaku utakmicu, e onda će biti do jaja (ali to je ono što sam već pisao da im treba vremena da se ukače na terenu, sećaš se)

    Secam se i opet cu ti isto reci: svi su oni dobri defanzivci. Cak i taj rocesti koji je vrv najslabiji defanzivac odigra solidno 1 na 1 kada je ostajao sa dzeksonom koji je prilicno dobar u 1 na 1 situacijama. Znaci samo vreme i to je to, sinoc su se pokazale neke naznake onoga sto bi trebalo a igramo.

    To je ok, ali kao što napisah Coi, on je i protiv Himkija krenuo kao furija, utrpao im 12 poena za četvrtinu i onda potonuo sa ostatkom ekipe. Mene više brine ako on bude taj koji će prevoditi loptu posebno ako Ročesti nije na terenu,

    Pa.nije potonuo nego promasio dva otvorena suta i jbg da je opalio i treci i promasio vec bi bio novi mekel. Nek poveze jos dve ovakve pa da vidis dal ce da se libi da odapne, vidis da sinoc mrtav ladan izadje na 9m i uzme loptu i digne se. Znaci samo malo samopouzdanja i svesti da je dosao da bude prva puska, nista vise

    jer za sada Radičević deluje kao ozbiljan promašaj.

    Uuu sa ovime se ne slazem. Ja cu samo da pitam kako je jovic delovao kada je tek dosao i koliko se puta culo "vadi ga vracaj markusa". Jedino sto mora da ostaje posle treninga da sutira 7 sati iz svih pozicija, sut mu je stvarno kriminalan ali ostalo je zadovoljavajuce za drugog pleja kkcz. Ja bih voleo da je nama bekap plej erik grin al to ne biva

  5. Aj da razvodnim jednom tiomolizom: smisao za asistenciju isti kao kod jovica verzija 2015(valjda), sut skoro pa isti i jovic je ciglario, odbrana takodje na istom nivou, glupi faulobi tu ali bacanja cini mi se da ima 100% jovic se i sa njima mucio

  6. Ne znam, meni je Jović definitivno delovao manje pogubljeno kada je došao u Zvezdu. Sada je jedino pitane hoće li Radičević učiti i naučiti pored Ročestija kao što je to Jović radio pored brata Markusa.

  7. Нема 100% бацања, синоћ је имао 3/4 чини ми се, мада ријетко промашује. Питање је колико он може да научи нешто ново само у Звезди. Јовић је своју праву игру највише донио из самопоуздања које је стекао у репстацији уз надоградњу тога свега у сезони играња са Маркусом. Радичевић вјероватно никада неће играти за репрезентацију због тога што је одбио да игра за универзитетску селекцију, а ту пропушта много. Остаје му само да покуша да краде занат од Рочестија, али сумњам да може пуно тога научити, као што је то својевремено Јовке урадио.

  8. Radičević zna košarke, igrao sa Seviljom ACB ligu. Baš zato sam očekivao od njega dosta. E sad, ne bi bio prvi koji u svakom klubu igra dobro osim kod nas.

  9. Mada koliko sam gledao, njemu Zvezda drugi profesionalni klub u životu, pre toga bio u juniorima Partizana. lolo

  10. А јесте, и Цвеле игра у Естудијантесу, па зна кошарке... И АЦБ није толико квалитетан као што је некад био.

  11. Pa i nije, jedva da imaju 5 evroligaša :D

  12. Не кажем са тог аспекта, кажем да је постала доступна због такмичараких календара и великог замора током сезоне и неким играчима који по квалитету могу максимум Аба лигу да играју.

  13. Јасно је миткоњо, спрдам се :)

  14. želeo bih samo da napišem +1 na sve što je gospodin živojin mišić napisao.

    indijanska košarka ccc

  15. Hvala gospodine beni, jako mi je drago.

  16. PA PIŠE TI LEPO DA SU 4. i 5. HAHAHAHAHAHAHAH

  17. Hahahahahhaahahhshhaahahha

  18. Много сам лош човек, слађе ми да хејтујем звезду него да навијам за партизан

    Ал јбг наместили сте се

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.