КК Црвена звезда

  1. Otkud onako slaba posjeta jbt?

    Inače, divljanerski igramo, takav sam utisak stekao, ali dobro, nova ekipa, treba se uigrati itd. Ovaj skor je odličan ako se sve uzme u obzir.
    Ćoki legenda će morati zavući ruke u kosovarske džepove i uzeti još neku zvjerinu, jer fajnal for je neki realni cilj, da se ne zajebavamo.

  2. не претеруј

  3. ljubi bližnjeg svog

    Šalabe jel ti čoek prenio pozdrave?

  4. Koji čojek? Nije niko

  5. Neki mrčo, visok, mršav, garaviji tip, inače zvezdaš, bio u Brodu, a iz Šipova, kae radi s tobom

  6. Otprilike znam na koga misliš. Nisam ga vidio odavno, vjerovatno zato i nisam dobio pozdrav. Al evo fala ovdje i otpozdrav golemi!

  7. o/
    Pozdrav ljepotane

  8. Овај Рочести ми делује као лик који се преподне бави молерајем, па кад заврши посао, убије пар пива испред продавнице, онда увече дође да одигра мало баскет са друштвом и иде опет да пије пиво.

    Фелдин - мора да легенда звао неког да истера из њега Мекелов дух и да му да Ђенкина муда.

    ЕДИТ: Да предухитрим Ацу

    ИЗГУБИ ЗВЕЗДА ОД БУДУЋНОСТИ, ПСУЈЕ ФЕЛДИНУ СВЕ ЖИВО, КАЖЕ МРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ, НЕ ТРЕБА НАМ НОВИ МЕКЕЛ
    http://s4.postimg.org/o8c98fta5/Kerefest.jpg
    ПОБЕДИ ЗВЕЗДА, ФЕЛДИН ИГРАЧ ОДЛУКЕ, КАЖЕ СВАКА ЧАСТ ЈА САМ ЛЕПО РЕКО ДА ЈЕ ОН НОВИ ЂЕНКА

    #ДДПЗ

  9. Али Добрић и оне његове тројке и парабола шут. Кад шутира, мислиш гађа плафон.

    ЕДИТ:
    https://twitter.com/HoMbodj/status/923625120568143872

  10. Ватерполо сценарион је неизбежан (осим дела са узимањем евро титуле), ово су први назнаци.

  11. Па баш и није. Скоро цео тим је промењен, нису се сви странци исто прилагодили животу у Београду, имамо новог тренера. Него су се сви наложили да идемо на Ф4 само зато што се одржава у Београду. Боље са оваквим тимом и новим (неискусним) тренером да јуримо домаће трофеје, јер смо на неки начин опет у 2014. години, него да се заносимо Евролигом.

    Свака победа у Евролиги ове сезоне је добитак, али дај да не губимо од Цедевите и Будућности (за слабије тимове у АБА Лиги да не причам). Претпрошле сезоне смо јурећи Топ 16 изгубили прво место у регуларном делу АБА Лиге па смо морали у плеј-офу да победимо Будућност у гостима да бисмо направили брејк.

    У ватерполу је лако бити првак Европе са 500 000 евра (прича се да је паре Звезди 2013. дао Чеда Јовановић). У Евролиги ти је потребно бар 15-20 милиона евра или да урадиш неки јебено добар скаутинг па да за мале паре доведеш такве играче који ће просто експлодирати на терену, створити невиђену хемију у тиму и направити сензацију. Само је ипак реалније да то урадиш са буџетом од 15-20 милиона евра него ово друго.

  12. најбитније је то што се нису навикли на живот у београду, иначе у београду нису исти кошеви и паркет ко у остатку света па је то битан фактор

    ај не сери бре ако су професионалци играће кошарку и у сомалији

  13. Pa jeste to marko, ali u somaliji nema studentkinja iz PA-ĆU-JA da im odvlače pažnju jbg xd

  14. Dobro ima malo toga, da se navikntu pa porodice da presele itd
    Kaka je buknuo tek kad su mu brata doveli da trenira u mladje selekcije
    Simona da vr
    ate pod obavezno

  15. Да Симон се није снашао отказ из Зенита поздрав велком ту Звезда који пут 5и?

  16. Наравно да има везе аклиматизација, играчи са којима играш, тренер... Џенкинс кидао код нас, није могао да се састави у Милану, опет дошао код нас покидао прошлу сезону. Можеш ти да будеш професионалац колико хоћеш, деси се да ти неки клуб, неки тренер, неки саиграч па и неки град не одговара иако си здрав и нормално тренираш.

    Pa jeste to marko, ali u somaliji nema studentkinja iz PA-ĆU-JA da im odvlače pažnju jbg xd

    Нормално. Ето шта ти је кошаркашки експерт. Обраћа пажњу на сваку ситницу, па чак и на те увек неугодне студенткиње из ПА-ЋУ-ЈА. Лолололо

  17. Mitke i gonzo da se izjasne da li će sami pojesti govna koja su izasrali letos o feldinu kad smo im ps i ja objašnjavali zašto seru ili da im linkujemo i polijemo ih kofom govana xd

    Ja samo da pozdravim Cou i da kažem da i dalje nisam uveren da Feldin može da bude vođa ove ekipe (mada i nije pored Ročestija) kao što je recimo odmah bio Kvinsi Miler čim je došao. Seti se Himkija, odigrao je super prvu četvrtinu i više ga posle toga nije bilo.
    Ono što je Pseto letos spominjao da neće bti problema jer dolazi iz Panatinaikosa u sličan sistem se ispostavlja kao netačno jer mi igramo veoma slabu odbranu, odnosno promenjen je sistem igre i trenutno igramo indijansku košarku bez glave i repa (za sada, ali dobro za to je ipak potrebno vreme da se sve skocka).
    Da rezimiram, ne mislim da je loš igrač, naprotiv, ali po meni Feldin ne može da bude vođa jer sumnjam da ima 19 poena u rukama za svaku utakmicu. Jedina varijanta koja je i sada na snazi je da on i Ročesti zajedno vuku, jer mislim da Feldin sam ne može.

  18. Slaba odbrana imali 8 ukradenih feldin 4

    Ja sam rekao da ce feldin biti vodja pre nego sto je dosao rocesti jbg logicnije je da rocesti bude taj sa loptom u rukama. Mada danas feldin prvih 10min na terenu kao pravi vodja, lopta mu je u rukama kad god rocesti odmara a danas je par puta prevodio i sa rocestijem na terenu.

    Samo dok se zaukce bice kidalica prava nadruko je i muda u zadnje dve

  19. Ja sam više očekivao od Radičevića al on ne može da se sastavi. Juče Ročesti igrao 33min, Feldin 37min. Neće to moći tako dugo.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.