U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ahahah jezivi kalina
ko ga je probusio, tipujem na datomea
Gle kako se bombi šlihta pezosu lolo, stokholmski sindrom.
ti si covece lud ako mislis da mene bilo sta dotice, ali tebe izgleda dotice... ne habaj tastaturu dzaba
Elem, jel provaljujete matricu koju koriste navijaci pedersko-napredne crveno bele druzine poslednjih godina, prva spika (pogledaj pod Tilmo) pa sta vi ste nas jebali kao mi vas sada, vas je drzava gurala kao na sada i slicno.
I onda ga razlozis na proste cinioce pocev od Gasproma i Tadica i tako dalje (moze li iko da zamisli da nama psihopata sad obezbedi takvo sponzorstvo), onda menja spiku. Pricaju nesto neodredjeno, okrecu na salu i sprdnju, medjutim vide da nista nije smesno i onda finalni argument - moze nam se ko vas jebe. Tacno onaj napredno radikalski misa vacic mentalitet i spika, ne znaju drugacije. Pa dobro, moze vam se. Ali jebite malo tvrdje dok vam se moze, slabo je ovo. Jer kad mi budemo jebali, ispadace oci.
Što si prso odjednom jbt.
e jbg, lose bas, daj malo ostrije
Lol
tja
Hvala Aleksandru Vučiću što mi je obezbjedio da sutra bodrim svoju voljenu stranku, pardon klub. Dobio sam i sendvič uz kartu i 20 maraka.
Vaši sportisti masturbiraju pred travestitima, naši to ne rade.
Hvala Aleksandru Vučiću što je podario plodnu spermu Kalini, i ruku da tu spermu vještim pokretima generiše. VUČIĆU SRBINE!
Сада си пао најниже Никола...
Ja sam više razočaran sa činjenicom da se Bombi pozvao na Alo nego što je Kalina drkao na kameri. :/
kako kalina zapalaca jezikom na pocetku kad kaze jesi ti moja kurva hahah
Isti dan izašle i fotke Davora Štefaneka kako drka jbt? To neki svetski dan drkanjao bio vidim.
na trandže dodao bih
и мени делује глас са снимка као да је транџа
Sećam se scene posle neke pobede gde Kalinić ljubi Dangubića u vrat a ovaj mu upućuje neki nežan pogled, i to sve spontano.
A Markus Vilijams u pozadin sa facom WTF.
Evo gaaaa
Eh otkad sam ja govorio za Dangubu da je šaren...