КК Црвена звезда

1. Pa zašto udaraš tako nisko? :(

Nisam ja kriv sto te žena ostavila jer stalno mirišeš na mesni hleb

2. Mislim da je veci akcenat na % pobeda i poraza, naravno da se radi o vecem uzorku jer se igra veci br utakmica

Iskreno ja sam se iznenadio da je Zvezda odigrala vec ovoliko Oo

3. ja navijam za svoj stomak :D

4. Na stranu mozak čoveka toliko impregniran nitratima od raznih salamurdi koje prodaje, normalni i umereni cigani poput Scousera i Dzonimira će razumeti: procenat vam je sjajan i za svaku pohvalu ali je nebitan- jednostavno veći broj tekmi nepovratno donosi i do većeg broja nebitnih tekmi. Evo sad zadnje tri ekipe u evroligi, to je bukvalno tenkovanje. U staroj evroligi, kad se pravile top 16 grupe, svaka tekma je bila maltene win or go home. Dok dozvolićete, sada, lupam, real koji je ubedljivo prvi dozvoljava sebi u zadnjih par kola da igra sa izmesanim sastavom protiv nekog Zenita npr.

Ali to teško može razumeti salamoglavi.

5. Nikako ne umanjujem skalpove koje ste skinuli i nacin na koji je to uradjeno. Iako zbog kucnog vaspitanja mrzim covica i to kako taj tim postoji: sama kosarka je na momente bila sjajna- kalina, jovic...radonja mag

Pa i juce sam gledao, igrate lepo i sa mudima.

Ali sa tim nacinom razmisljanja gde forsirate neke procente a ne sustinske uspehe, spascete na nivo mzt-a koji je 1995 pobedio real. I dan danas to slave. Bedno.

Samo manje salame i biće to ok.

6. Nisu te džabe najurili i sa takvog posla kakvo je brojanje stolica, očigledno da ti brojke i brojanje ne idu najbolje.

7. Da kapiram veci broj utakmica = veci br nebitnih tekmi, ali sam si reko, skinuli su mnoge skalpove, bukv se niko od top 10 ekipa nije izvukao.

Licno sam mislio da bez obzira na sve Partizan ima veci % pobeda a Zvezda manji, mozda zbog toga sto sam tad i sam glorifikovao taj vas dugogodisnji mandat u EL gde je svaka pobeda predstavljana kao neki nadljudski podvig. Onda dodje Zvezda i u mnogo kracem roku izroka sve, sto bi ti reko tier1 protivnike, i skapiras da je sve to normalno, igra, sport, desava se svasta. Nije bilo nikakve magije osim eto buke Pionira gde na foru uhvatis jedan real i razbucas ga

8. Ti vrlo dobro znaš ko sam i čime se bavim. Zato su ti tako mlake prozivke

9. Mislim da cak i thilmo to ne forsira, ja prvi put vidim ovaj podatak, ozb

10. Pa i jesu bili nadljudski podvizi neke od tih tekmi i sezona. Zato sto su ih izvojevali mladi igraci i neafirmisani stranci... Novica, Tepic, Veseli, Mekejleb. 2010 je najvece iznenadjenje u istoriji EL. Sad i vi i mi imamo jacu kintu pa su nam dostupnije ozbiljnije crncuge.

11. sama kosarka je na momente bila sjajna- kalina, jovic...radonja mag

Pa ok jeste mega iznenadjenje, uboli ste jedan f4 za sve te godine, respekt nema sta. Dovodili ste kosarkase, talente, ne prodavce salate sa pijace bok te, morale kockice jednom da se sloze, ne vidim tu nista spec

Sve mladi i neafirmisani da, bas kao sto su alina i jovic dovedeni iz mocnog kragujevca a radonja sa pregolemim iskustvom iz buducnosti.
    I na sve to vuces godinama copavog simona te laznog kosarkasa lebranka lazica

Pa herkulovih 12 zadataka deluje kao odlazak u prodavnicu nasprem nekih zvezdinih pobeda u el

12. Pa ok jeste mega iznenadjenje, uboli ste jedan f4 za sve te godine, respekt nema sta. Dovodili ste kosarkase, talente, ne prodavce salate sa pijace bok te, morale kockice jednom da se sloze, ne vidim tu nista spec

Sve mladi i neafirmisani da, bas kao sto su alina i jovic dovedeni iz mocnog kragujevca a radonja sa pregolemim iskustvom iz buducnosti.
    I na sve to vuces godinama copavog simona te laznog kosarkasa lebranka lazica

Ovo mu dođe suština koliko je smešna rasprava Zveza-Partizan u Evropi. Jbg nemamo para da se rvemo sa bogatim CSKA, Realom, Fenerom i ostalima, pa se svake sezone mućka nešto sa parama poreznih obveznika da bi se eventualno napravilo neko iznenađenje u Evroligi. Iz tog mućkanja su ispali sasvim solidni evroligaški igrači i par nba igrača.

Zanimljivo mi je da je npr. Zvezda pravila bolje rezultate sa Kalinićem, Jovićem, Simonovićem i Lazićem kao nosiocima igre nego sa nekim strancima koji su imali opasan cv. Jbt kad se setim samo kakvo je loženje bilo kad su došli Sofo i Tompson kao najbolji strelac Evrokupa, a nisu ništa uradili.

13. Vezali smo nekoliko pobeda, ostali rezultati nam išli na ruku. Večeras je zicer kod kuće da sa pobedom još više približimo sebi top8.

I naravno, ispušićemo kurac kad se najviše očekuje da pobedimo.

Mark maj vrds!

14. kakvi jebeni bednici, najgora el otkad se igra kosarka i oni pucaju kuci od asvela i albe... mila majko na sta narodne pare bacaju, na kakve luzere i bednike

15. lipo je ovi viciri biti zvizd.... aaahhh

16. Pratite evroligu vidim XD

17. više ne svakako, ovo je jebena sramota

18. Ja minut jedan jedini nisam odgledao ove sezone. Cujem malopre na vestima da Zvezda igra udjem na rezultate vidim Zvezda osma haha reko šta je ovo je l Džordan igra za nas

19. Pa čekaj 2 vezana poraza Mutanta kod kuće, a u petorci Mutanta 5 amerikanaca.

Šta je ovo, Božić i dalje???

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.