U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ja minut jedan jedini nisam odgledao ove sezone. Cujem malopre na vestima da Zvezda igra udjem na rezultate vidim Zvezda osma haha reko šta je ovo je l Džordan igra za nas
Gleda Tilmo debil za sve vas, crta tablice i razrađuje potencijalne protivnike u četvrtfinalu
haha majku ti jebem kaže šakota nemamo roster fale nam igrači, 18 igrača na ugovoru... ali bratina Gist igra kao da mu ja govorim... a kevin panter posebna priča
Šakota: Mi imamo samo Gista, a oni jednog Sikmu
Kad bi tako strasno kao što mrziš Zvezdu, voleo Vučića, možda bi prestao da budeš impotentan i prenosiš nam ovde histerično ponašanje tvoje supruge
Al kriva je publika što im psuje mater, to Štimac retard neće tolerisati ahahhaha
Gledam pre neki dan 1992, pre odlaska na f4, morali smo da dobijemo Virtus tamo u majstorici. Pobedili, gađali nas Talijani lirama i upaljačima. Niko nije pisnuo.
Sad im smetaju REČI lol
Kad su košarkaši postali tolike pičice
I ZVEZDU DA MI PONUDE, DA JE JEBEM I ZA DZABE
NE BI JE JEBO JA KURVA JE CIGANJSKAAA
tako je to kad ti klub drze krimogene face covic i terzic. "Uprava napolje" je pojam za vas koji nikad necete doziveti da se peva u rupcagi. Vi volite takve olose i treba da vas karaju svi redom po evropi
Al kriva je publika što im psuje mater, to Štimac retard neće tolerisati ahahhaha
citam i ne verujem.bukvalno gomila neke razmazene decurlije kojoj ne smes nista reci.ko da ih je vucic sve pravio.
secam se kada navijaci lacija dodju na trening da pobiju sve igrace jer su ispusili od rome.ovi treniraju,a nedaleko od terena im hiljadu navijaca jebe mater.ovi treniraju i cute,mole boga da ne dobiju po labrnji.
ovde varijanta,dirali nam covica.ne sme to vise smrc.koliko su jadni,ide saopstenje za javnost koje ce potpisati svi igraci i strajkovace jer im je neko sa tribina,zamisli, jebao mater.nece to tako vise moci,smrc.
sta u grckoj ili turskoj da rade igraci kada navijaci popizde...imaju srece sto uspeju da pobegnu iz hale na vreme.
sve je to napredna filozofija - alo sad je naše vreme, šta koji kurac mene ima da napadaju kandiduj se i pobedi ako hoćeš a ne ovako... Dulo onog zadavi sam ko vrapca ne treba publika da psuje, eno ga uzima milione u Americi, a ovde neki retosi i poluproizvodi se bune hahaha
Džabe što uzima milione kad šalje sve pare kevi... Inače smatram da navijači imaju apsolutno pravo da odlučuju o životima igrača... Alo dobijaš stotine hiljada evra plate a boli te kurac da igraš, pa treba da ih polome malo palicama
Solidno prcamo Barsu. Dobiće Barsa ovo al ne brukamo se, šta više
Samo tako samo tako too srce želi
https://i.postimg.cc/Dwyq5kkg/D3k-IYx-XW4-AE0o3v.jpg
Emir Kusturica je i veru promenio haha
Fina košarka. Ne znam kad je poslednji put bio ovako dobar derbi. Doduše sudije su usrale malo sa nekim odlukama i oštetile obe strane ali jbg ne može valjda sve idealno da bude.
Mislim da je ovo realnije stanje u odnosu na prošli derbi. Vidi se da je ovo drugi tim bez Fiće. Još danas Panter skoro da nije igrao, a Odžo mislim da je imao najviše minuta na centru što znači da su tu bili u prednosti, a ni Perperoglu nije ulazio. Ima vremena do kraja sezone on da se oporavi i da proigra malo, Kuzimić isto i lagano titula.
Raduje me i vaskrsenje Lazićevo. Danas je baš podsetio na igrača koji je kidao odbranu kod Radonjića. Izdvojio bih još i Davidovca i Dženkisa kao igrače koji su ostavili lep utisak večeras, uz Bilija našeg belca na poziciji crnca.
Biće Evroliga i dogodine. ^_^
i bora drljaca jebeni cuo sam od rodjaka pricu za boru drljacu kako na nekom veselju jede pecenje ono sto ostane po tanjirima
stvarno mislis da je sergej trifunovic gotivan lik hahahah
avant-garde
https://www.danas.rs/sport/filip-covic-i-ognjen-kuzmic-u-fmp-do-kraja-sezone/
presli iz fmp u fmp :D
bukvalno u 100 maraka da ce se covic u svojoj karijeri jos minimum 3 puta vratiti u fensiji fmp.
ето една песен само за моите цигани
късмет цигани и отиди по дяволите
https://www.youtube.com/watch?v=Z-4cx-TrrzM
Оооо тигре, тигре
имаш ли пари, имаш ли пари, глупави жени.
Ооооо тигре, тигре
няаш ли пари, нямаш ли пари, стари бабички.
Аааааааа опала
Айде борци, дайте ми пари.
Дайте ми пари, глупави жени.