Prijava

Branislav Nusic, navijac Partizana

Also - wtf?

Bomb je jedna od najjacih glava koja se reg ovde

Jeste da nas je malo na sajtu, ali red bi bio da skupimo pare i platimo bombasu lijecenje

Humanitarni koncert, zvaćemo i Cecu i time baciti bombija u dilemu. Lečiti se od Cecinih para ili ne?

bombas

Sa par topova i mitraljeza su udarili na nekoliko desetina hiljada konjusara i sacuvali nam narod, drzavu i poreklo.

Mislim da ovi tvoji (vaši?) kažu podrijetlo.

I Bombi, kad hoćeš ljude iz naših krajeva da povezuješ s Bugarima, nemoj. Mnogo je tu bilo zla da se olako upuštamo u ta povezivanja.

Vidis kako bombi i u svojim kilometarskim patetisanjima nadje mesta da popljune po meni, iako je moja najveca krivica samo to sto mu uvek kazem da je nezrela budala koja se lozi na navijanje za jedan od dva bg kluba ko tinejdzer.
Vremenom poraso malo i skupio zivotnog iskustva al emotivno i dalje tinejdzer pa onda projektuje sve na ono sto naucio sa 11 god a to je partizan=dobro zvezda=lose.

Da si bilo kakva navijacka avangarda navijao bi za ratar iz svilajnca a ne za mejnstrim partizan jebem te usta

елем који је смс за помоћ бомбију?

Za pomoć Bonbiju pošalji
BARI
na 1991

Za odmoć Bombayu pošalji
FLJAMURTARI
na 1987

Da si bilo kakva navijacka avangarda navijao bi za ratar iz svilajnca

Čovek u sopstvenom gradu ima klub koji je star 100+ godina btw

FK Bor jebeni osnovan 1919, kaki kurac titovi blizanci pičke materine

avangarda i opoziciono mangupska mlades sto tera kosu na karadjordjevice joj jednom pokazuje svoje opozicione aktivnosti
https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=hZIz4HAFhto&feature=emb_title

Iz pera crnogorskog novinara:

Dugo poznajem Dejana Radonjića, kada se 1998. godine vraćao u Budućnost prvi sam u crnogorskim medijima (Juventas, odnosno IQ) objavio tu informaciju i uzeo izjavu od njega, možda se tog detalja baš i ne sjeća, ali se uvijek pozdravimo kada se sretnemo na ulici u Podgorici i porazgovaramo, mada se nismo sreli odavno. Ipak, to ne znači da Dejan Radonjić kod mene ima privilegije i da treba da prećutim nekorektnost trenera Crvene zvezde, koji je očigledno poprimio određene karakteristike svog šefa i želi da vidi samo jednu stranu medalje i samo njegov lični interes, interes njegovog poslodavca i kriminalne organizacije okupljene oko KK Crvena zvezda.
Dejan Radonjić je održao moralno predavanje Partizanu, Grobarima, Urošu Trifunoviću i svima kojima je na srcu "crno-bijelo" zbog ponašanja beka Partizana nakon trojke koje, uzgred budi rečeno, nije ništa što nismo vidjeli proteklih godina na parketima na ovim prostorima, isto su radili njegovi igrači, ali je ostao nijem. Problem su i Grobari, navijanje navijača Partizana, jedini je uvijek u pravu on, Crvena zvezda, Nebojša Čović i navijači te organizacije koja ima odvratno ime i ne znaju čak ni šta to zaista znači.
Naime, u jednom od brojnih duela Partizana i Crvene zvezde kada je na klupi Crvene zvezde sjedio Duško Vujošević njegov košarkaš Jaka Blažić se isplazio prema treneru Partitana na vrlo ružan način i na taj način pokazao, kako Radonjić kaže, svoje kućno vaspitanje, koje je naučio i u Crvenoj zvezdi. Vujošević je bio prvi selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore 2007. godine, njegov privi saradnik tada je bio mladi trener Dejan Radonjić. I pogađate, Radonjić se tog dana nije izvinio Vujoševiću, zbog ponašanja Blažića, nije svog košarkaša i kapitena poslao da se izvine treneru Partizana za svoje ponašanje, a još manje je došao sam da to kaže svom učitelju.

Valjda je tada Radonjić mislio da košarkaši Crvene zvezde, navijači Crvene zvezde, i svi kojima je "crveno-bijelo" na srcu imaju ekskluzivno pravo da rade šta hoće i pljačkaju Srbiju do iznemoglosti.
I nije tu kraj lažnom moralu Dejana Radonjića kojeg je očigledno proteklu deceniju školovao Nebojša Čović zajedno sa beogradskim huliganima.
Gostovao je 12. januara u Beogradu Fenerbahče, na klupi turskog kluba bio je Želimir Obradović, najtrofejniji košarkaški trener, koji je devet puta bio prvak Evrope, i koji je sa svim klubovima u kojima je radio osvajao evropske trofeje. Navijači njegovog kluba dočekali su velikog trenera i Srbina navijanjem sa tribina "Željko Turčine, napuši se kurčine", i to je trajalo, trajalo, trajalo, cijelu utakmicu i nijednog trenutka se nije ustao Radonjić, a kamoli Nebojša Ilić ili Nebojša Čović da ukažu navijačima da Obradović nešto slično ne zaslužuje.
Sve je počelo još na zagrijavanju dva tima, mediji su kasnije pokušali nakon oštre izjave Obradovića da nekakvo nemušto ustajanje Radonjića i širenje ruku predstave kao molbu navijačima Crvene zvezde da to ne rade.
Radonjić tada nije prešao parket, pošto nije utakmica počela, i prišao svojim navijačima da ih zamoli da to ne pjevaju, nije zucnuo, ako se nekakvo nemušto širenje ruku, ko zna zbog čega zove protest. Nije Radonjić ni nakon utakmice novinarima progovorio slovo na tu temu, nije se izvinio ni Vujoševiću zbog Blažića, ni Obradoviću zbog navijača, ali traži da se njemu neko izvini zbog Trifunovića. To ga nije smetalo da nakon gesta košarkaša Partizana uđe na teren i protestvuje, širi ruke, traži kaznu za Trifunovića, i košarkaš Partizana je isključen, Jaka Blažić nije. Moral, šta to bješe? Radonjić je tada trebao da dobije tehničku jer je ušao na parket, a ne smije i nikom ništa!
Nakon utakmice odbio je da prihvati izvinjenje kapitena Partizana Rada Zagorca i Uroša Trifunovića!

Obradović je nakon utakmice Crvena zvezda - Fenerbahče sa punim pravom bio veoma oštar prema svima iz Crvene zvezde, rekao je da je mislio kako su to njegovi prijatelji i kako dolazi u prijateljsku kuću, a oni su dozvolili da onako horski bude izvređan u svom gradu, svom Beogradu, svojoj Srbiji. Ni sjutradan nije ni riječ zucnuo Dejan Radonjić, drugi selektor Crne Gore, Podgoričanin, moj sugrađanin, Crnogorac!
I nakon svega i nakon toliko puta propuštenih prilika, a bilo ih je još, Radonjić sebi daje pravo da drži moralne kritike, da priča o kućnom vaspitanju igraču koji je ponikao u njegovom klubu, i nakon što je isti taj Obradović pokazao kako je i šta on naučio u Partizanu i poslao svog kapitena Rada Zagorca i Uroša Trifunovića da se zajedno izvine Radonjiću i Crvenoj zvezdi za ponašanje beka Partizana u svoje ime, u ime kluba i ime samog Obradovića.
I tačno je Radonjiću da su Partizan i Crvena zvezda dva različita svijeta, dvije različite Galaksije, Partizanov moral je Obradović, Crvene zvezde Nebojša Čović i ti. Uostalom kaod smo kod Nebojše Čovića, rado pjevanu pjesmicu Vesni Čović koju posljednjih godina pjevaju navijači Partizana, ne podržavam da se odmah razumijemo, nisu izmislili Grobari, već navijači Crvene zvezde u vrijeme kada su Crvena zvezda i FMP bili dva različita kluba, a ne kao sada A i B tim jednog kluba.
I zato dragi moj prijatelju, nadam se da ćemo opet negdje piti kafu u Podgorici, da ćemo se pozdraviti i popričati kao i do sada, bilo bi dobro da razmisliš o napisanom i da umjesto čvrstog zagrljaja sa oličenjem zla srpskog sporta počneš da misliš svojom glavom i primjenjuješ standarde crnogorske tradicije koju smo poslejdnjih decenija narzužili uvozom "standarda" iz okruženja i šire.

тл др
елем сад видим нема навијача биће чупаво подоста прогноза моја је пораз највероватније а и да се склонимо из усране ЕЛ смара јбг ај видећемо сутра

Odakle ti to da nema navijacha druge?

Moja prognoza- lagana pobeda crvene zvezde. Ne demoliranje, ali laganih +8 u prvoj cetvrtini koji ce se odrzavati do kraja.

хм мислио сам да неће бити навијача због убацивања срања на терен ал сад колкико сам схватио само је смањен капацитет у том случај победа цзв

Koja je ovo fora sad.

Ode Holins, ode Davidovac (ajde za njega razumem), ode Kalinić, ali i Radonjić da ode. Ništa mi nije jasno..

Državni projekat: Nije dovoljno što smo dali brdo keša Patlidžanu i doveli žocove i kocove, nego moramo i da rasteramo iz Zvezde sve.

bombas
Iz pera crnogorskog novinara:

hahha pa da li je moguće da citiraš milovog novinara...elem kakvo ti je stanje u mesnom odboru SNS-a

Haha Bomb je l ukusan sendvič botino