КК Црвена звезда
  • houltu9l

Trener nije doneo tako dobru odluku

• S

Vidjeh danas da Nedovic dolazi Oo

• Thilmo

Došao, zvanično je. Čoviću legendo!

Nego pominje se Raduljica, ne znam, podeljena su mi mišljenja. Možda za nekog trećeg centra.

• 627

само недовића да заобиђу повреде пошто онај темпо 2 недеље играм 3 недеље не играм не доноси ништа
    а радуљица може да буде неки 3 центар исти курац ко кузмић последња озбиљна кошарка обојице пре одокативно 5 година

• b

oziveli zeleznicari, a bili se ucutali hahaha

• S

Bogu mi i dalje ne verujem ovo za Nedovica, pa za te pare su mogli zadrzati Voltersa i Holinsa, a drugo sa kim ce Nedo igrati, sa Lebrankom i Copavim?

Ovo ima smisla jedino ako se pravi neki prejak tim da se opet pisa u usta sapcanskim ciganima i cilja top 17

• DP

Nikad nisam nešto cenio Nedovića ko igrača, tj, ceo život priželjkujem da eksplodira, a to se nikad nije desilo. Gotivan lik svakako

• S

Evo sad ce da eksplodira sa 31god samo sto nije xdd

• S

Veli Covke mozda i Kalinica zadrzimo haha stari je to lisac da ne kazem govnar, kuka kako nema a vamo pravimo tim bomba, jedino mi se ne svidja sto nisu zadrzali Radonju, mada citam pregovarali sa Lasom loool

• 627

пуно успеха желим овом влади али млад и неискусан тренер у ЕЛ и да јури трофеје АБА лиге, ценим до зиме отказ овако на први поглед обзиром да не знам ни ко је лик

• 627

ето ако је дошао тај хасан значи чекамо још једном центар мимимум

• Бохор

Hasan seckati

• Бохор

Je l trener zvezde ce neki iz Mladenovca il sam ja lud

• S

Iz sapca je rom

• S

Okle znam ali 38 god ima fazon isao u razred sa zapatom a treba da trenira Kalinu I Nedovica aj nemojte me zezati

• S

Jest mladenovcanin ladno

Kako prenose mediji, crveno-beli su naciljali je novo pojačanje za narednu sezonu.

Naime, u pitanju je bek Fenerbahčea Pijeri Hanri."

Procitao sam Tijeri Anri xd