КК Црвена звезда

  1. *placate. da ne jedem govna

  2. Nznm ljudi, s jedne strane - nije to to, nije uzbudljivo, nema strasti toliko, veštački je...S druge strane ideš na parket sa Barsom i Fenerom i realno možeš da ih dobiješ, bez da odigraš neku vanserijsku košarku. Jeste to sve okolo jako ružno, ali zato što klubovi nisu privatni, kako radi država tako rade i ti klubovi i to je to, nemamo tu šta da se bunimo. To nam je ogledalo.

  3. хахаха носталгиа

  4. Ja bih lično voleo da su taj paća i zvezda nekakav Lester, nižebudžetni klubovi gde se igra sa strašću i srcem, koji ne osvajaju, ali dobijaju neretko i velike klubove, tvrd su orah, pune hale itd. I da igraju pretežno naši klinci, a i oni matoriji, što da ne. Al to je neodrživo jbg, sve se pretvorilo u industriju i samo tako može da opstane. Vidiš jbt da čistokrvni Francuz i čistokrvni Tunižanin navijaju za čistokrvne Senegalce koji igraju za Francusku, i to je tamo ok skroz. Izgubilo to sve smisao.

  5. па мислим реално неки лучић је могао да заврши у паћи уместо лупам нанелија или једног од црнаца не знам ни ко игра тамо више али ето сад питање је дал је квалитет ја мислим да би боље играо од тог нанелија који је покојник од 2019е рецимо

  6. лучић игра у јебеном немачком срању нацистичком бајерну па дал је њему то стварно готивније ја не знам

  7. Izgubilo to sve smisao.

    ma nije, samo si ti omatoreo

  8. е кампацо званичан ако није упућен

  9. лучић игра у јебеном немачком срању нацистичком бајерну па дал је њему то стварно готивније ја не знам

    Vidi, da sam neki osrednji igrač, pre bih uvek živeo u Minhenu, Parizu, Milanu...Nego u deponiji koju, valda zbog sentimenta, i dalje nazivamo gradom. Pod osrednji mislim ne Dončić, Janis i ostatak koji ganja prstenje i igra ozbiljne role u najjačoj ligi. Strancima je BG mnogo uzbudljiviji, po gradu mogu da rade šta oće, svi oće da se prcaju sa njima a publika je neverovatna.

    samo si ti omatoreo

    Čru

  10. Vidi, da sam neki osrednji igrač, pre bih uvek živeo u Minhenu

    Jesi ikad bio u Nemackoj, lol.
    Ja neorganizovanije nacije nespremnije da improvizuju da popeglaju ista u zivotu nisam video. Bukvalno Nemci najveci lelemudi i jedaci govana Evrope, a toliko nespremni na to da nesto sto su zamislili na papiru ne radi u praksi, da je to neverovatno. Jbg, ako radi na papiru, nema sta da se mi potresamo sto je to u sustini u praksi kurcina. Ono, da si rekao u Holandiji, negde u Španiji, da makar sunca imaš, pa i Češkoj i Švici što da ne, ali matori, Nemci, makar iz mog iskustva su prirodna katastrofa od nacije.

    EDIT: Francuzi su samo govna.

  11. Jesi ikad bio u Nemackoj

    :)

  12. (ostavio je samo misteriozni smajli, koji moze da znaci "e moj dragi, poliveni burbonom, reme, dok sam ja bio na bausteli u ojtenbahu i nemacku upoznavao dusom ti si svoje bifteke pekao dok ne postanu kao djon" a moze da znaci i "nemas pojma ti o nemackoj. ja njemacku sanjam svake noci. ja znam sta je nemacka budalo jedna. nemacka je raj.", a moze i "citao sam o tome, vise nego sto ces ti ikada doziveti". on to zna, ali vam nece reci. samo ce ostaviti jedan mali, misteriozni smajli, koji vas gleda i smeska se")

  13. хаха енигма

  14. eh, Reme, Reme, Reme. Maleni moj, naivni Reme

    Moj je žuti kaput upoznao više noćiju Berlina nego što si ti jutara Srbije. Kroz moje bubrege se provuklo više vajsbira no što si ti u životu video IPA i portera. Dok si ti glasao za SNS nazadnjake, ja sam ridao nad propašću Svetog Rimskog Carstva. Dok su na tvom najnovijem ajfonu kapitalističke droce mahale plastičnim oblinama, ja sam punih pluća disao dobrotu poštenog, malog, radišnog bavarskog domaćina koji će podeliti s tobom ono što ima, ma koliko to bilo. Putovao sam tragovima Hesea i Getea, živeo život Čoveka s velikim Č. I ti, Reme, ti ćeš da mi pričaš o Nemačkoj.

    :)

  15. Zapravo živeo u luksuznom predgradju Minhena, u kući sa četiri kupatila, sa čitavim potkrovljem na raspolaganju i svim njegovim pogodnostima. Kao gost, ne kao migrant. Upoznao grad, razgledao šta imaju po pinakotekama i drugim muzejima, sreo neke imućne i kul ljude. Moja familija se otisnula preko pre više od pola veka, većinom žive na visokoj nozi i, od 2002. naovamo proveo sam prilično vremena tamo sa njima. Život u Srbiji za mene predstavlja izbor a ne nuždu. Takozvani život preko je varljiv pojam, jer najveći broj auslandera ne samo da se nikada neće asimilovati u tamošnje društvo, već ga neće ni upoznati. Naročito Balkanci - znaju sve o kafanama, marketima, tome kolika je gde satnica i gde je bolje kupiti meso i za koje pare, no o duhu tog naroda, kulturi, istoriji...Ne znaju praktično ništa. O prodoru u neki uži krug ljudi koji čine viši staleži da i ne govorimo, jer tamo nemaju šta sa sobom da odnesu. Stari olinjali melk se oblači u barberijeve mantile Habzburga i maže lice kremama 0d 100+e tuba veličine malog prsta (pravi žena njegova), čiji dom je takodje imao priliku da poseti - sticajem okolnosti, ne zahvaljujući nekakvim zaslugama. Znam da deluje kako sam se sad ovde rekordno iskenjao, no ovo su činjenice. Ja sam labud medju vama kokoškama :D

  16. Vrlo kratko sam bio u Minhenu, moram priznati. Nije mi se svideo. Doduše, nije ni imao kad.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.