КК Црвена звезда

1. Килаво, килаво. Партизан је играо добро јер смо му ми то дозволили. Опет Амери кад не иде почињу са солирањем и насумичним шутирањем као на уличном баскету па ако уђе, уђе. Тако смо изгубили од Панатинаикоса, тако од Будућности, срећа те Партизан није био комплетан па нису имали снаге да нас победе у продужетку. Опет смо превише лежерно ушли у меч. Него добро, победа се пише, то је најважније.

2. КУПИО ТАТА КОЗУ СА ПЛАВИМ ОЧИМА!

3. Да копирам мој пост са оне друге теме.

Сад ћу ја мало ко Јебач. Шта нам вреди ова победа кад ћемо га издувати на крају сезоне.

4. Мислим да је ово можда морало мало боље, добили тако што ови на крају више нису могли да дишу. Мада, опет, у сред су серије баш зајебаних утакмица... У сваком случају, резултат радује :) Блажич за мало на крају да ујебе ствар, али се искупио оним скоком у нападу и кошем. Џенкинс ме ужасно нервира исхитреним и глупим потезима, истерао сам себе из игре, а био до јаја шутерски расположен. Боби покидао, како лагано убада слободњаке, свака му част. Шилба није толико служио шут, али сем тога је био стандардно добар, као и Нелсон... Кад се сумира све:

Уво јебе!

5. Čestitke komšije. Ne ponovilo se.

6. Стручно кошаркашом терминологијом: Из дупета уста!

7. Баш одлична утакмица, није падао квалитет ни атмосфера током целог меча. Што се нас тиче, добисмо једва захваљујући Бобију и нашој дужој клупи (32-8, поени са клупе). Џенкинс је феноменалан шутер, али уме да засрља и направи непотребне фаулове. Шилб је уз Нелсона лидер овог тима, 10-8-6 је имао данас (ол-араунд партија :) ), Јака је могао да усере али на крају ипак херој, дечко за разлику од ранијих година и играча које смо имали, има ту енергију у себи да решава овакве мечеве на једну лопту.
    Радоњићу похвале исто 4 тешка меча 4 победе. Идемо даље, у нове победе :).

Што се тиче Партизана.

43 минута Кинзи (тек изашао из повреде, недовољно опорављен)
    43 минута Ловерњ
    41 минут Богдановић
    35 минута Милосављевић

Вујошевић је још једном показао шта је све спреман да уради да би добио меч против Звезде. Наравно ово је његово право, али мени никако не може да буде јасна та опсесија да ти због победе у једном мечу (јер дерби у овом делу сезоне је само обичан меч, ништа друго) ризикујеш дужу паузу за још једног од најбољих играча тима који цео меч говором тела показује да не може (кажу да је чак играо и под блокадама) и да пред много битнији меч (против Барселоне ваљда, ако се не варам, који у овом делу сезоне доноси већ нешто) ти максимално исцрпиш екипу. Разумем и да решења на клупи нису довољно добра али апсолутно сам сигуран да је Партизан данас играо против друге екипе минутажа свих ових играча би била много мања и сигурно да се не би тако ризиковало са Кинзијем. (небитно што је урачунат и продужетак). Још једном, фантастичан меч обе екипе.

8. Ja mislim da je ovo bilo jedno kvalitetno jebanje, a vi? Mislim, na stranu to sto su nas pustili, i sto ce da se svode racuni na kraju sezone, i sto ova utakmica nista ne znaci, jer su se oni prvo odmarali za CSKA, pa za derbi, pa sad ipak za Barsu, a mozda i za Solnok ili sa kim vec igraju, opet raduje pobeda, iako jebi ga, pustili su nas da dobijemo, da se nadamo, itd, itd, itd... U sustini, pustili smo ih da se ponadaju da mogu da nas dobiju, a onda im uvalilu kurcinu, ja to tako gledam. Kad budemo domacini, ako ih ne dobijemo 15 razlike, treba da istupimo iz lige... :P Zezam se... Bas fino od Bobija sto nam je ovo priredio, kaze Milosav da ga boli tih 12 kopci koji ima na rcu, ali da je nebitno, jer su drugari... E sad kad bi se iskupili za onaj poraz u Areni, i dobili Ruse tamo, to bi bilo do jajoa! Bravo za pobedu, samo trpaj.

9. Сад ћу ја мало ко Јебач. Шта нам вреди ова победа кад ћемо га издувати на крају сезоне.

Управо. Тад ће имати и Вестермана и Бертанса и силоваће нас јако.

Уво јебе!

Уво кад научи да игра одбрану и да дигне оне ручерде тек ће онда јебати.

Е да, неће Звезда ове године узети ниједан трофеј. Црнокоса ако задржи неко од прва три места до полусезоне (још 5 кола), иде у Куп Кораћа и има да разбије.

10. gled'o sam na tv-u emisiju.kada ono zeljko topalovic.leb te jeb'o.bio sam jos derle,al se secam njega i njegovih slobodnjaka iza ledja.vojkan bencic i kompanija.secam se detinjstva.drzi neki hotel na zlataru.sve sam pravio,postavljao...

11. Da, ali mi cemo i dalje imati Djenku.... Opaaaaaa!

Ja mislim da necemo biti prvi ove sezone, samo zato sto cemo biti opterecen igranjem F4 evroligoa!!! Dobijamo Ruse, razbice ih ovi nasi crnci, jedu redovno kajmak i cevape, pogledaj kako su jaki, znaci garant u frizideru samo proizvode iz Zlatiborca imaju, mamu im burzujsku...

12. Ђенка је баш имао лошу утакмицу. Тотално су га надиграли Партизанови бекови. Једино је покупио лопте после удвајања Марјановића или Шилба и погодио отворене шутеве. Гледао сам доста Звездиних утакмица и није ми било јасно што Радоњић форсира Нелсона, али сад је мало јасније. Доста боље цела петорка функционише кад је он на терену. У сваком случају, одличан дерби, мало сте пали у одбрани јуче, али сте погодили важне тројке што вам фалило у неким другим утакмицама.

13. Вујошевић је још једном показао шта је све спреман да уради да би добио меч против Звезде. Наравно ово је његово право, али мени никако не може да буде јасна та опсесија да ти због победе у једном мечу (јер дерби у овом делу сезоне је само обичан меч, ништа друго) ризикујеш дужу паузу за још једног од најбољих играча тима који цео меч говором тела показује да не може (кажу да је чак играо и под блокадама) и да пред много битнији меч (против Барселоне ваљда, ако се не варам, који у овом делу сезоне доноси већ нешто) ти максимално исцрпиш екипу. Разумем и да решења на клупи нису довољно добра али апсолутно сам сигуран да је Партизан данас играо против друге екипе минутажа свих ових играча би била много мања и сигурно да се не би тако ризиковало са Кинзијем. (небитно што је урачунат и продужетак). Још једном, фантастичан меч обе екипе.

Da je bilo drugačije svi bi rekli pičkarski potez Duleta, svesno puštanje utakmice sa alibijem u povredama bitnih igrača. Svi znaju kako Partizan igra na svom terenu bez obzira na ime protivnika, da se ni pred kim ne spuštaju gaće i da se neretko ide do granice samouništenja. Ko to ne razume neće mu nikada ni biti jasna ta "Duletova opsesija".

14. svesno puštanje utakmice sa alibijem u povredama bitnih igrača.

То би било пуштање? Наравно. Зашто неком ко је повређен не ризиковати каријеру у једној АБА лиги која траје ко 1001 ноћ и где ништа није готово, када те већ за пар дана очекује можда и преломна утакмица у ЕЛ? То је так факат логично.

Ko to ne razume neće mu nikada ni biti jasna ta "Duletova opsesija".

Нисам сигуран да је мени баш јасна та Дулетова опсесија али нека, не треба.

15. Од синоћ је постао опседнут и Бобановим уветом.

16. Одакле то да није важна утакмица са главним конкурентом за пласман у ЕЛ? Ова утакмица је била најмање једнако важна као утакмица са Барсом. Не само у резултатском смислу, већ да се екипа подигне после убедљивог пораза и повреде важног играча.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.