КК Црвена звезда

1. Desilo se nezamislivo. Jedan Delija je izgleda shvatio da ga prcaju. U ciganskoj javnosti je nastala opsta pometnja i u toku je opsta potraga za ovim skaradnim elementom koji je dozvolio sebi luksuz sopstvenog misljenja. Evo sta je taj blasfemik napisao na najvecem portalu stubova srpstva:
    http://zaslike.com/files/f42rrsuzgiyvd4m86fhf.jpg

Mole se sve patriote ako poznaju ovog ubacenog elementa da jave najblizoj ekspozituri Dveri , ili da posalju sms sa sledecim tekstom:

fudbal 6 godina -na broj 1389
    kosarka 13 godina - na broj + 41

2. Ništa ljudi, biće bolje! :D

3. Ja se vratih, nista se nije promenilo, bombas i dalje pokusava da bude duhovit.

Pratio sam rezultate, jebi ga, verovatno su svi vec pricali, steta sto ne mozemo u top16, jedna pobeda od onih nam je bila preko potrebna, posle ni rezultati nisu isli na ruku. U svkaom slucaju, nema se sta zameriti momcima, kidaju i dalje, neka cepaju u Eurokopu, verujem da mozemo do samog kraja da idemo. Ale ale ale!

4. Ako ove godine ne uzmete ni jedan ''važniji'' trofej nećete ga nikada ni uzeti.

5. То сте причали и прошле сезоне.

6. То си и ти причао Бачје, немој да прдуцкаш, мрзи ме да тражим твоје постове.

7. Победа на страни, две кући, можда добијемо и Лијетувос ако будемо заинтересовани, искрено, ја сам задовољан. Евидентно је подизање свега на виши ниво ове сезоне, од организације до односа играча. За еурокуп ме искрено боли курац, докле дођемо дођемо.

Бомбаш тебе су баш малтретирали кад си био клинац, ал изгледа да ти није било доста.

8. Не али да човек иде по форумима и прати коментаре неких тамо небитних ликова и онда пејстује овде. Бомби брате, па шта те мучи :(

9. ja mislio ckode bombas ima 16-17 godina,a brat mu rasni,kad ono lik ima pun kurac godina.nedostaje na karika u odrastanju.tipa hejtuejmo se u skoli za navijanje

10. ћао санитарни чвор, јел чекаш дваесшестицу?

11. За еурокуп ме искрено боли курац, докле дођемо дођемо.

Što Hugo, takmičenje ko takmičenje. Neka peglaju što dalje mogu. I u Evrokupu se skupljaju bodovi, a to može da znači ako Zvezda izbori Evroligu i sledeće sezone zbog šešira u kome će se naći.

12. Što Hugo, takmičenje ko takmičenje. Neka peglaju što dalje mogu. I u Evrokupu se skupljaju bodovi, a to može da znači ako Zvezda izbori Evroligu i sledeće sezone zbog šešira u kome će se naći.

sledeće sezone

13. Fali nam četvorka ko hljeb nasušni

14. И боље ићи у УЛЕБ куп или како се већ зове, у топ 16 Евролиге би нас карали далеко више него досад.

15. Fali nam četvorka ko hljeb nasušni

Ako Efes ne prođe u Top 16, postoji varijanta da Zvezda dovede Tadiju Dragićevića pošto on nema pravo nastupa u tuskom prvenstvu.

16. Koliko me pamćenje služi, on je nekad znao i pogoditi spolja, mada više bih volio kakvu životinju da skače ko konj, i da pokriva Bobijeve rupe,

17. Сумњам да би, а и не знам ко нас је то карао уопште? Играли на једну лопту са свима.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.