КК Црвена звезда

1. Шалабе, и ја сам прво помислио да је можда боље за њега да оде на колеџ, јер мислим да тамо млади играчи добијају страва услове за развитак. Али онда ми је пало на памет да не знам ни једног нашег великог играча који је прошао кроз колеџ. У ствари, једини за које уопште знам да су били на колеџу су Раденовић и Дрча. А што се тиче Човића, мислим да нема баш много права да се жали на отимање играча, уосталом, дечко нема уговор и има све право да одлучи где ће наставити каријеру. И мутна ми је ова прича око менаџера, пошто играч тамо не добија ништа сем стипендије. На колеџу се не зарађује, то је начин да се стигне до НБА. Прочитати поднаслов "Како до стипендије": http://kosarkars.com/toinesmadness/2013/05/23/mama-hocu-i-ja-u-ncaa/

Него, сад ће утакмица. Надам се да ће Пионир бити пут, упркос ценама карата. И да ћемо да деремо Шпанце и трећи пут ове сезоне.

2. Ладно пичи Баја Мали Книнџа на разгласу ололо

3. хахахахахаха, идемо!

4. Тамо далеко? Волим ту песму, али који курац?

5. Jebacemo zestoko

6. Која сељачка екипа овај Билбао.

7. Dal puštate baju malog knindžu na razglasu jebote samo fali da počnu da vam ispadaju kobasice i lukac na teren iz jakni

8. Какви проценти шута.

9. Која сељачка екипа овај Билбао.

10. Гвоздене, Турчине, иди слушај ЈВ!!!!!1!!!!11

11. Dal puštate

Сумњам да неки учесник на теми КК Црвена Звезда има везе са избором музике која се пушта са разгласа.

Него, видех само задњих пар минута првог полувремена, ако сам добро видео ови сепаратисти су имали 17 шутева за три поена!?

12. Јесу, користе то што сви могу да погоде за три. Чак се и њихов центар извлачи на тројку, пошто Марјановић не може да га испрати.

13. Па против Звезде вазда сви могу да погоде за три :(

14. Стварно чудно да је Боби 20 минута у игри, а да ови шутирају тројке. Није Билбао имао шанси поред овако расположене Звезде. Сад само да одржите разлику, битно је доста у групама од четири екипе.

15. Боби ће пребити неког до краја текме :)

16. Побошљао се Симон, то мало охрабрује

17. фино је ово било. пишање по шпанцима распалим, 18 разлике против овакве екипе, одличан успех!

18. au koje silovanje, tako treba...

19. Много ми се свиђа то што пола од ових 105 поена нису дала два играча, већ је 7 двоцифрених, плус је Раденовић постигао 9. А највећи зналац и најбољи нападач екипе играо само 12 минута и дао 6 поена. То не истичем да бих пљувао Шилба, него ме радује што не зависимо од форме једног играча. Верујем да ће се он временом вратити у форму и да ће играти најбоље кад буде најпотребније.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.