Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Je l vi posle u maju, kad pobegnete potpuno iz javnog zivota, osetite malo makar blam zbog izjava tokom cele sezone il ono, obraz k'o djon?
Ne znam to posto vas mesec i po nema nigde, pa me zanima.
Ти ћеш Џони да доживиш нервни слом ако Звезда освоји хахаха
е ал су им утурили курац онако мајсторски.
ал ајде што су им утурили курац онако мајсторски него га неће извадити следеђих десет година ЈА ВОЛИМ ТО! ПОЧО САМ ЋИРИЛИЦОМ ДА ПИШЕМ КОЛКО ВОЛИМ ТО!
ИМА ДА ИХ ЖУЉА!
ЦРВЕНО БЕЛА КУРЧИНА!
http://mondo.rs/a660430/Sport/Kosarka/Delije-peckale-Partizan-Pobegli-ste.html
"Nismo imali podršku države, igrali smo derbije sa juniorima i kadetima, završavali sa četiri igrača, imali manji budžet od Vujoševićeve plate, dobijali po nosu 40 razlike... ali nikada nismo nikome furnuli sa crte. Nikada".
да не буде забуне о чему причам
"Nismo imali podršku države, igrali smo derbije sa juniorima i kadetima, završavali sa četiri igrača, imali manji budžet od Vujoševićeve plate, dobijali po nosu 40 razlike... ali nikada nismo nikome furnuli sa crte. Nikada".
Meni je recimo ovo veći blam od svih duletovih izjava u proteklih 10 godina zajedno prosto zrači blamom
Ma daj, Vujošević pravi sam sebi ,,win-win'' situaciju. Od početka sezone sere kako imate mali budžet, kako igrate sa klincima, bla bla; tako da ako ne osvoji ništa - ima alibi, ako osvoji - ispada heroj. Demagogija.
!!!КОГА БОЛИ КУРАЦ!!!
Naravno da necu diziveti nervni slom. Ako pobedi Efempe cestitacu boljem. Bio bih budala kada mi ne bi bulo dosta, ovakvu najsuroviju seriju svih vremena da dozivim, nego me zanima, svo ono paljenje, pa "poznavanje kosarke", pa pretnje i sve...je l vi masovno na neki odmor odete u maju?
To jest da li je neko ko 15 godina prica, jednu te istu pricu u odredjenom periodu svake sezone, poznavaoc kosarke? Cak i ako osvojite titulu, da li vas ti cini kai nekoga ko razume ili ono eto jednom mora?
I da li cete nakon ove sezone, ako ispusite, najzad promeniti nacin zivota i prvo skociti pa reci hop?
PRODAJEM DVE KARTE ZA FINALE, SEKTOR C, 500 DINGERA OBE.
http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=298#post_2687181
Evo na primer, ove godine ako vas useremo opet, svo paljenje, lozenje, sva sredstva ulozena u vas, sve zivo pada u vodu. Vi ako ove godine ne osvojite titulu, treba sami da samoubijete Mutanta. Onako brzo i bezbolno. Da jednostavno zaboravite na ovaj sport i ne trosite vreme i novac na nesto sto jednostavno nije za vas.
http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=298#post_2687181
Ja to kazem upravo Deki. Pruzicu vam ruku, ono sto vi nikada niste uradili, ali opet ako izgubite...ja ne znam sta vama vise treba i da li je stvarno ova igra ipak malo previse za vas... Zatvorite ovu septicku od teme lepo i uzivate u zivotu van sporta.
кам шот?
Е мој Нелсоне. . . чему ово? :S