Ljudi, blic vam je sto se tice sportskog "novinarstva" dno dna. Oni nemaju nikakve informacije, niti koga zovu da proveravaju. Oni vide negde vest, izmene je malo, i lupe neku njihovu procenu ako je povreda/transfer u pitanju i to je to.
Novosti su tu najmerodavnije. Djordje Matic kao pojedinac, a zatim Brezovac i ostali..
Šta je bre ovo, nikakva euforija, JEBAĆEMO RITASOA, RAŠKO ĆE DA RAZGRĆE LIJETUVA PIČKICE, ĐENKA IMA DA DOMINIRA, SIMON MOŽDA ČAK I OBRUČ POGODI, TABLU U NAJGOREM SLUČAJU. Samo ne bih voleo da dobijemo nekih 7-8 razlike, to je zajeban rezultat, jerbo mož' se desi da se opuste tamo, mada ako ove ludake krene šut mož' tu svašta da bude i tamo i ovamo. U svakom slučaju obe tekme nezahvalne za prognozu, ali koliko se sećam nas niko tokom ove sezone nije naguzio sem Makabija tamo sa nekom ozbiljnijom razlikom tako da sam optimista. Favoriti jesmo, al' da mi to i opravdamo.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/248865/Veliki-peh-na-pocetku-Povreda-Lipovija-na-prvom-treningu-dve-nedelje-pauze-za-Ukrajinca
Пу.
Мејд ин Тајван.
FK scenario.
Ako smo namjerno birali Ritas, dobro smo izabrali, Bešiktaš napumpao Njižni 17 razlike. Mada, Turci su luzeri, u revanšu je sve moguće.
Мене једино брине ово што вели Газимудо, тешко је једну те исту екипу тући 3,4 пута за редом.
Јел је овај новајлија што се повредио имао уопште право наступа против Ритаса?
Promjena je bilo i kod njih i kod nas, tako da to neće biti isti mečevi, biće teško, ali ipak mislim da smo favoriti.
Mislim da vam je prekasno stigao da bi ga registrovali za Ritas...
I ja mislim.
Nije registrovan za EK.
http://mondo.rs/a669003/Sport/Kosarka/Peh-Lipovij-se-povredio-na-prvom-treningu.html
Sere Blic, dan-dva pauze.
Кул.
Ма док не видим сутра у новимнама не верујем више ништа.
Ljudi, blic vam je sto se tice sportskog "novinarstva" dno dna. Oni nemaju nikakve informacije, niti koga zovu da proveravaju. Oni vide negde vest, izmene je malo, i lupe neku njihovu procenu ako je povreda/transfer u pitanju i to je to.
Novosti su tu najmerodavnije. Djordje Matic kao pojedinac, a zatim Brezovac i ostali..
U Blic- u su mi najjače postave ekipa pred neku utakmicu. Najveći ajvan fubalski bi znao da ta postava nema šanse da kroči na teren.
Šta je bre ovo, nikakva euforija, JEBAĆEMO RITASOA, RAŠKO ĆE DA RAZGRĆE LIJETUVA PIČKICE, ĐENKA IMA DA DOMINIRA, SIMON MOŽDA ČAK I OBRUČ POGODI, TABLU U NAJGOREM SLUČAJU. Samo ne bih voleo da dobijemo nekih 7-8 razlike, to je zajeban rezultat, jerbo mož' se desi da se opuste tamo, mada ako ove ludake krene šut mož' tu svašta da bude i tamo i ovamo. U svakom slučaju obe tekme nezahvalne za prognozu, ali koliko se sećam nas niko tokom ove sezone nije naguzio sem Makabija tamo sa nekom ozbiljnijom razlikom tako da sam optimista. Favoriti jesmo, al' da mi to i opravdamo.
Нова верзија Вукајлије, сви су на једној теми..полако.
Кад је ово?
Pola 8, na b92
Губимо са 2-3 разлике. Типа 71:73