КК Црвена звезда

1. Дајректоре, то је стандардна изјава свих иностраних појачања...

znam bre, ložim grobare

2. Вучић је њега замолио да дигне фрку у Украјини, да би кошаркаши почели да беже, па да уграбимо неопходно појачање.

Могуће. Мада ће пре бити да вас је Владимир задужио да узмете што можете од војно способних Украјинаца. Јебига, ако нападну Америку, можда доведете и Леброна.

3. Могуће. Мада ће пре бити да вас је Владимир задужио да узмете што можете од војно способних Украјинаца. Јебига, ако нападну Америку, можда доведете и Леброна.

Могли би да пожуре онда, не треба нам на заласку каријере...

4. Po kladionici, mi smo četvrti favorit za osvajanje EK.

1. Uniks 3.2
    2. Himki 3.5
    3. Valensija 5
    4. Crvena zvezda 10

5. Pa, bez zajebavanja, Eurokup jeste takmičenje koje realno možete da osvojite, i samo tu imate šanse i navijam za vas.

6. Надам се само да нећемо превише лежерно да играмо ЕК. Не видим зашто би јер смо обезбедили Ф4 а требало би и 1. место у АБИ. Значи требало би да се реше прва 2 кола овог ЕК. После ако налетимо на русе јебига ту је све ствар мотивације и напаљености. Само да нас на крају не стигне умор па подувамо 1/2 финале Ф4 а не изборимо Ф4 у ЕК или пак дођемо до завршнице па нас опале. То би био баш бедак :D

7. Opusteno Roben, necete ni Ritas da prodjete, pisao sam pre nekoliko strana zasto.

8. Одраћемо Ритас више него у ЕЛ.

9. Mrzi me da listam Gazimudo, pa ako možeš da ponoviš :)

Što se tiče Ritasa, jači su nego u EL, mi možda slabiji. Veliki plus nam je što im je trener Aca Srbin lolo
    Mislim da možemo da prođemo, i da je 8 najboljih najrealnija opcija u ovom trenutku. Za osvajanje i to, teško, ali uvek treba pokušati.

а не изборимо Ф4 у ЕК

Kapiram da si mislio da uđemo u polufinale, pošto je nokaut sistem do samog kraja, znači meč u gostima i kod kuće. Čak i finale.

Što se tiče Lipovija, nekako mi se čini da su ga svi dočekali sa razočarenjem. Čekali Kobija posle povrede, al nije stigao da se zaleči, pa sad došao tamo neki polurus. Ono što sam video, dedžgo je sasvim fin igrač, mlad. Nije od onih nabijača statistike, i poslužiće u rotaciji. Ostaje da vidimo kako će sve to izgledati

10. Gusti sok
    Mrzi me da listam Gazimudo, pa ako možeš da ponoviš :)

Pa pre svega jer ste ih vi namerno izabrali. To znaci da smatrate da cete sa njima lako, a protivniki sigurno daje dodatnu motivaciju.
    Drugo, dobili ste ih glat 2x, po nekon nepisanom pravilu, tesko se neko dobija 3,4 puta za redom (evo poslednji primer CSKA protiv Partizana, iako je sve islo na rusku vodenicu, pukli su). Trece, promenili su trenera, koji vrlo dobro poznaje pre svega nasu kosarku, a zatim i Radonju. I cetvrto, poceli su da igraju mnogo bolje i da daju mnogo koseva. Ocigledno da su imali problem u EL zbog lose forme, sad su za vikend stigli -10 za minut i pobedili. Dakle pucaju od samopouzdanja.
    E sad, sve to ne znaci da vi idalje niste favoriti, samo kazem da ce vam biti mnogo teze nego u EL, i 99% sam siguran da cete izgubiti utakmicu tamo.
    Mislim, navijam za vas, da postane i Srbija nesto bitnija na kosarkaskoj karti.

11. Drugo, dobili ste ih glat 2x, po nekon nepisanom pravilu, tesko se neko dobija 3,4 puta za redom

Zbog ovoga nisam hteo njih. A i realno su jaka ekipa za EK. U ovom trenutku. Tako da, videćemo. Neće biti lako uopšte. Mislim da će nam najzad opet prednost biti pod košem. Mada onaj njihov crnja nije loš, iako nije nešto puno visok. Videćemo sutra, dosta i od nas zavisi. Nekako mi se čini da lakše igramo u EK nego u ABA. I totalno je druga košarka.

Kažem ti, uzdam se u Acu :) Inače njegov deda i bodirogina baba su rođeni brat i sestra. A ovi kroasani. lolo

12. Ja kapiram isto da tamo pucamo nekih 5-6 razlike, ali da cemo zbog domaceg terena da prodjemo daljse. Mada mi imamo Djenku, Djenku, Djenku, mi imamo Djenku, a gde je Ritasu?

Ako ih ovde oducimo od kosarke, mislim da bi mogli psihicki da padnu i kazu ovi nas jebu kurcOOOm u dupe vec 3 puta, odrali nas tamo, avaj kako cemo sa njima, ljuti Srbi + crnje, dovedose i mladjanog deckonju iz Ukrajine, zeljan ratovanja, valja vojevati.... i onda cemo i tamo da dobijemo. Ali ako ne dobijemo, onda cemo sigurno da izgubimo.

Sve u svemu, bice zajebato, ali mi odlucujemo!!!!!!!

13. Zvezda će jebati Ritasoa

14. Pa ja sam tek sad skapirao da se ovo igra na kos razliku. Kuku mene kuku mene....

15. Гвоздене, јеси добро?

16. Гани, ваша дневна доза реалности:

http://www.youtube.com/watch?v=f52bu5uxIos

Попијте нешто против болова пре гледања.

17. Добио Партизан више пара од града, тако да не видим у чему је проблем.

18. Dajte Ćokiju vode, udaviće se čovek.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.