Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja ne pamtim kad nas je ovoliko sralo... Samo se plašim šta će biti ako šut stane, ali ovo je već +18
Jesam nezahvalna stoka, ali ne mogu da verujem da ljudi 2 na 1 kontru ne mogu da odrade, i da odemo na +14, da se useru govna u gace... Ovako realno, uz onakav sut za 3 poena, samo 7 razlike.... Mislim, kontrolisemo tekmu, ali zbog suta generalno, mada se vidi da im je Bobi rak rana, ne mogu mu nista. Sut ce stati kad-tad, i bilo bi lepo da do tada odrzavamo 10 razlike.... Za sada ide sve po planu i prOOOgramu...
Ide mi na kurac pomalo ovaj Dragićević. Nema x na džojstiku mater mu jebem, samo šutira ko nenormalan. Pogodio tri trojke, ali ću mu jebati mater ako počne da se proserava.
Ne valja
Koji je kurac više ovom Dženkinsu. Mora da se uspori tempo što je više moguće i da se održava prednost.
Ma... RAŠKO KATIĆ!!!!
АХАХАХХА ЛАЗИЋ
Симоновић и даље енигма.....ЗАШТО ИГРА
Ауууууауууау
Oće čuka da mi ode jebeš mi sve
Ђенка извуко на крају, оних 2 минута када су играли пресинг су били срамни.
Опет је заборавио Блажича на клупи.
To Simone kapetanu!
Simon mađija!
Ово су страшне ствари.
Jel lud crnja_
ВАЈ НЕЛСОН ВАЈ
Crko mi strim jebemudamujebem šta bi na kraj?
Браво Звездо, немој ово да се понови никада више
Значи....класичан туторил како не играти крај утакмице. Јел могуће да су се оволико усрали?
АЈМО БРЕ УЗИМАМО ЕВРОКУПОА