КК Црвена звезда

1. Na koga idemo u polufinalu, nema svrhe komentarisati tekme s Buđavima, oni će verovatno da igraju po Nemačkama, a tamo ćemo da budemo k'o domaći.

2. Prođe skoro cela sezona meni i dalje nije jasno zašto vama raško nije kapiten

3. Jesam rekao da gubimo, a prolazimo? Ja jemen. Ali auuu kako odigrasmo završnicu, nudili im da prođu dalje...crnjin faul mi nije jasan, na Simona kapitena sam navikao...
    Ako prođemo valjda na Uniks tako neko pričao. Bešiktaš ispao, a prvu dobio +19 razlike... Heheheheheh...jebi Muslidže.

4. Evro kup je nas!!!

5. Au, nema kurca Uniks da se prođe. Oni igraju sa ovim Turcima gde igraju Rašić, Plisnić i Golubović...

6. Што увек морају да ми једу живце...

7. Tako je slađe...
    Sad da baš vidim koliko će klinčadija da igra u nedelju. Rek'o je Radonja ako prođemo da će odmarati crnje, i sl. Igramo protiv Zadra, koji je poslednji, denim da će dobiti 46 sekundi ukupno... dobro serem, igraće Tejić fino vremena, a Rebić i kompanija manje, ali dosta više nego obično.
    Kad se vraća Mitrović?

8. JAKA BČAŽIĆ JAKA ZVEZDA!

9. Јеботе за Митровића су рекли враћа се брзо, а нит га има игде нит ико прича о њему.

10. Gledao sam prošli vikend Cibona - MZT, Cvetković je ojebao.

11. Али напокон, добијамо, у овом случају двомеч, и кад играмо лоше. И то током целе сезоне, тешко да неко може да нас омете у узимању свих трофеја до краја, реално.

12. Aj u sto banki da može Simon da nas omete. A i grobari (koliko god kukali) imaju odličan tim. To što im je debela ćelava stoka trener, i što samo kuka, kme kme budžet, kme povrede, kme lopov pudlica, to je drugo. Mada mislim (siguran sam), da ide onom da ja kukam i da pričam kako su oni favoriti i slično, a ako nešto osvojimo JA SAM ZASLUŽAN, ako ne ČOVIĆ MAFIJAŠ DRŽAVA DA NAM POMOGNE 3:1...

13. Ako prođemo valjda na Uniks tako neko pričao.

Чини ми се да је коментатор рекао да играмо против Буђивелника...

едит: Да, играмо против буђавих и то први меч у Каунасу јер не мере у Кијеву због рата

14. Koji nelol od tekme... Tacno sam znao da sut za 3 poena mora da nam stane u drugom, ali bas onako da stane, pa majku mu... Realno, Djenka je skupio muda, mnogo je bitna ona dvojka iz daljine njegova. I Rasko... Nije mi jasan taj pad u igri, i dopustanje protivniku da se vrati u igru. Imali smo 4 napada da odemo na +6,7 u zavrsnici, i sve masili, da bi nas posle prestigli. Jbg, krivo mi sto izgubismo, mada sam pisao posle prve tekme da max mogu 2-3 razlike da nas biju, ali idemo dalje. Verujem da smo favoriti protiv Budiveljnika, bar zbog domaceg terena. Nebitno je sto oni igraju u Kaunasu, nemaju neku publiku, ali kod nas bismo trebali bar da ih dobijemo sa finom razlikom (oko 10). U gostima sve do 5 razlike izgubljeno je do jaja...

Inace, da li Seibutis nije isti....

http://www.extracafe.rs/_pu/222/71745043.jpg

15. Ja sam pisao da idemo na Uniks, ali, kad sam to rekao, pričao sam za polfinale. Navijao sam da dobijemo Buđave i dobismo ih, imaju jedino tog Lavrinoviča i mislim da bi to trebalo da se otrese.
    Nadam se da postoji mogućnost da igramo u Areni, ako ne sad, bar sledeću, ako uspemo da prođemo.

16. Задар вам је померио утакмицу на суботу. Јесте да је то добро и за њих, али у сваком случају је максимално коректно. Морате добити тамо због коефицијента.

17. Opusteno, na krilima pobede i prolaska u cetvrtfinale, dobjamo laganih 11-12 razlike!

Ja navijam za Simona! Mora da proradi....jednom...

18. Ајмо гласање :)
    http://www.tarzanija.com/ciganska-prokletost-ili-kako-mi-je-zvezda-unistila-zivot/

Шта вам је најгоре? По некој навијачкој логици требало би да буде нешто од мечева са гробарима, Дробњакова тројка или Мореирин гол нпр, али мени су убедљиво најтеже пали Стразбур и Бордо. То су једине утакмице које су ми натерале сузе на очи и створиле кнедлу у грлу. Мислим да је то због тога што су ово, уз пораз од Задра, једини порази у задњим секундама који су нас директно избацили из такмичења.

http://www.youtube.com/watch?v=3PI_UiwjHSc

19. Бајерн. Плакао сам.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.