КК Црвена звезда

1. Na koga idemo u polufinalu, nema svrhe komentarisati tekme s Buđavima, oni će verovatno da igraju po Nemačkama, a tamo ćemo da budemo k'o domaći.

2. Prođe skoro cela sezona meni i dalje nije jasno zašto vama raško nije kapiten

3. Jesam rekao da gubimo, a prolazimo? Ja jemen. Ali auuu kako odigrasmo završnicu, nudili im da prođu dalje...crnjin faul mi nije jasan, na Simona kapitena sam navikao...
    Ako prođemo valjda na Uniks tako neko pričao. Bešiktaš ispao, a prvu dobio +19 razlike... Heheheheheh...jebi Muslidže.

4. Evro kup je nas!!!

5. Au, nema kurca Uniks da se prođe. Oni igraju sa ovim Turcima gde igraju Rašić, Plisnić i Golubović...

6. Што увек морају да ми једу живце...

7. Tako je slađe...
    Sad da baš vidim koliko će klinčadija da igra u nedelju. Rek'o je Radonja ako prođemo da će odmarati crnje, i sl. Igramo protiv Zadra, koji je poslednji, denim da će dobiti 46 sekundi ukupno... dobro serem, igraće Tejić fino vremena, a Rebić i kompanija manje, ali dosta više nego obično.
    Kad se vraća Mitrović?

8. JAKA BČAŽIĆ JAKA ZVEZDA!

9. Јеботе за Митровића су рекли враћа се брзо, а нит га има игде нит ико прича о њему.

10. Gledao sam prošli vikend Cibona - MZT, Cvetković je ojebao.

11. Али напокон, добијамо, у овом случају двомеч, и кад играмо лоше. И то током целе сезоне, тешко да неко може да нас омете у узимању свих трофеја до краја, реално.

12. Aj u sto banki da može Simon da nas omete. A i grobari (koliko god kukali) imaju odličan tim. To što im je debela ćelava stoka trener, i što samo kuka, kme kme budžet, kme povrede, kme lopov pudlica, to je drugo. Mada mislim (siguran sam), da ide onom da ja kukam i da pričam kako su oni favoriti i slično, a ako nešto osvojimo JA SAM ZASLUŽAN, ako ne ČOVIĆ MAFIJAŠ DRŽAVA DA NAM POMOGNE 3:1...

13. Ako prođemo valjda na Uniks tako neko pričao.

Чини ми се да је коментатор рекао да играмо против Буђивелника...

едит: Да, играмо против буђавих и то први меч у Каунасу јер не мере у Кијеву због рата

14. Koji nelol od tekme... Tacno sam znao da sut za 3 poena mora da nam stane u drugom, ali bas onako da stane, pa majku mu... Realno, Djenka je skupio muda, mnogo je bitna ona dvojka iz daljine njegova. I Rasko... Nije mi jasan taj pad u igri, i dopustanje protivniku da se vrati u igru. Imali smo 4 napada da odemo na +6,7 u zavrsnici, i sve masili, da bi nas posle prestigli. Jbg, krivo mi sto izgubismo, mada sam pisao posle prve tekme da max mogu 2-3 razlike da nas biju, ali idemo dalje. Verujem da smo favoriti protiv Budiveljnika, bar zbog domaceg terena. Nebitno je sto oni igraju u Kaunasu, nemaju neku publiku, ali kod nas bismo trebali bar da ih dobijemo sa finom razlikom (oko 10). U gostima sve do 5 razlike izgubljeno je do jaja...

Inace, da li Seibutis nije isti....

http://www.extracafe.rs/_pu/222/71745043.jpg

15. Ja sam pisao da idemo na Uniks, ali, kad sam to rekao, pričao sam za polfinale. Navijao sam da dobijemo Buđave i dobismo ih, imaju jedino tog Lavrinoviča i mislim da bi to trebalo da se otrese.
    Nadam se da postoji mogućnost da igramo u Areni, ako ne sad, bar sledeću, ako uspemo da prođemo.

16. Задар вам је померио утакмицу на суботу. Јесте да је то добро и за њих, али у сваком случају је максимално коректно. Морате добити тамо због коефицијента.

17. Opusteno, na krilima pobede i prolaska u cetvrtfinale, dobjamo laganih 11-12 razlike!

Ja navijam za Simona! Mora da proradi....jednom...

18. Ајмо гласање :)
    http://www.tarzanija.com/ciganska-prokletost-ili-kako-mi-je-zvezda-unistila-zivot/

Шта вам је најгоре? По некој навијачкој логици требало би да буде нешто од мечева са гробарима, Дробњакова тројка или Мореирин гол нпр, али мени су убедљиво најтеже пали Стразбур и Бордо. То су једине утакмице које су ми натерале сузе на очи и створиле кнедлу у грлу. Мислим да је то због тога што су ово, уз пораз од Задра, једини порази у задњим секундама који су нас директно избацили из такмичења.

http://www.youtube.com/watch?v=3PI_UiwjHSc

19. Бајерн. Плакао сам.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.