КК Црвена звезда

1. Дуле блокиро саобраћај, мало му 4 милиона. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/10003361_723221224366151_442830606_n.jpg

Hahahahaha

Nego, dali smo samo jednu trojku?! Leptejebo! Nisam gledao tekmu, tačnije gledao sam početak samo, jel ulazio Mitrović? Piše da nije imao poena, jel igrao? Jel šutao za tri Lipovica? El ne baca kamena s ramena?

2. Видео сам Липовија само једну да је бацио ал је позиција била таква да је било камена са иза рамена...ал ми је нестајало струје због неке олује 5 ЈЕБЕНИХ ПУТА па нисам гледао целу текму. Митровића нисам видео да је играо.

3. Ne znam, realno ne bi trebao da je loš, gledali su ga valjda... Jedino 6 meseci tako mladom igraču, mislim da nije trebalo, ili duži ugovor (Blažič) ili matorog nekog koji se iskalio. Odakle si pseto? I meni isto jebao vetar sve po spisku, al je radila struja.
    Vetar duva lomiii graneeee...

4. Kaže komentator da Lipovij inače ne šutira za 3, to mu nije jača strana.

5. Pa šta zna lebgajebo? Znam i ja da je položim kad sam sam u reketu. Mada ne mogu da grešim dušu nesam ga gledo.

6. Кажу "одлична одбрана, гризе ко Јака, асистенција, тимски играч"

општина сурчин

7. Океј делује. Може и да погоди (имао један добар фејдавеј), мада мислим да неће форсирати. Солидно се сналази са лоптом и чини ми се да је одличан у одбрани. Ово су неки први утисци, још је рано да се закључује.

8. I najavili su ga kao igraca koji ne trosi mnogo lopti.

9. http://mondo.rs/a672869/Sport/Kosarka/Totalni-debakl-Radnickog-sut-za-tri-5/38.html

Koji put, ljudi moji. Totalno seljačka ekipa, koja se ispucava, i ako je sere to veče, sere je, ako ne, popušiće kurac. Jel to taj čuveni trener? Jebote, predstavlja sebe kao neko "Preosveštenstvo", ne može krštenu taktiku da postavi. Bedna ekipa koja se naloži samo protiv blizanaca, i posle, ako ih usere da dobiju, izjavljuje "Ev vifite da fe kofarka igfa i u Kfagujevcu, ne famo u Beogfadu".

10. Последња реченица објаснила :)

11. Честитам титулу.

12. I u fudbalu i u košarci

13. Fala, više sreće za 4 godine

14. Fala, zaslužili smo masovnim izlaskom na birališta.

15. Честитке на освојеном купу Самхаину, Бушиду, Стевану, Сими и осталима

16. Bobi je spreman da jebe Lavrinovica jako, uvetom u dOOOOpe!!!

Poraz do 5 razlike je sto se mene tice korektan, mada mislim da ce ovo biti 1 do 2 razlike za nas ili njih. Realno kod nas mozemo da ih bijemo bar 10...

17. Ima li prenos na nekoj smrtničkoj televiziji?

18. Veceras jebemo!!!!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.