КК Црвена звезда

1. Како ми иде на живце овај омамљени водитељ и плус Влада који се завози у неке тактике а не прате утакмицу уопште.

2. Овај проћелави мајмун нас уби са овим шутевима из даљине. Шут очајан. Раденовић вајт Џордан.

3. Добар Сурла, да га не урекнем.

4. Radenovićeva prva četvrtina života.

5. Како очајно играмо, а ови не могу да се одлепе. Добијамо ово у другом полувремену, марк мај вордс!

6. Naš je Ra ško bolji od Lebrona bolji od Lebrona!!1!!

7. Да нам није Рашка ово би лагано отишчо у +15. РАШКО БОГОЧЕ настави да тероришешт.
    РАШКО НА +30

8. Раденовић можда не изгледа грациозно док води лопту али не изгледа грациозно ни док је не води.

9. Браво Рашко, 19п и 4. фаул Лавриновича. Браво мајсторе.
    САд кад немају најбољег играча целу 3/4 дај сад да их јебемо.
    РАДЕНОВИЋ ЈЕБЕ

10. Ђенка катрастофалан на задњим текмама. Ако овако настави, ја би му послао навијаче на врата, да га тргну мало.

11. ДОбро било је за очекивати да каналише.

Да погодите неки зицер мајку вам вашу, бар 16 поена смо пропустили да дамо на тај начин :@

12. Koje kidanje živaca Bog ih jebo.

13. Šta je sa ovim Dženkinsom koj moj?!

14. Глупост, стигнемо да -2 нелсон не цигла. 2 лоше одбране и ћао, ето их на 6 поново.
    Ако ово завршимо са -5 биће фантастично

15. Ako završimo ispod 10 biće fantastično.

16. У 2. пол боље гађали за 3п него она полагања и зицере

17. Nelson je ubedljivo najbolji igrač, nema dileme.

18. какав геније

19. Судије су нас усрале. Непостојећи фаул Катића, оно на центру овај изгурао Ђенку на нашу половину и сад овај фаул при шуту. Мрш бре! А ОВО САД НИЈЕ ФАУЛ МАТЕР ВАМ

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.