КК Црвена звезда

1. Јебо им пас мајку.

2. Ahahah koje pišanje po faci, pa tu je Pionir i Arena a oni prave i treću halu lololo

Pa samo renovirajte pionir i to je to.

3. Оће неко да откине део за себе, као код мене у Косјерићу.
    Узели да праве нову халу и направили је са свега 280 места. Сад не знају де да играју Суперлигу. Немају ни кошеве, ништа.

4. Kakve veze imaju Pionir i Arena s ovim, to je trenazna hala koja je inace obecana Partizanu posle F4 EL.

5. Који ће нам, ионако је прво била обећана Партизану за ЕЛ и Ф4 нека им је

6. Ладно смо написали у исто време

7. Kakvo krme.

Vujošević je dodao da je na "neplanirane poraze" uticala i teška finansijska situacija koja je, prema njegovim rečima, izazvana "POLITIKOM APARTHEJDA KOJA SE VODI PREMA PARTIZANU, pre svega od strane direktora javnih preduzeća koji su i članovi Upravnog odbora fudbalskog kluba Crvena zvezda".

"Mi, tako, nismo u ravnopravnoj situaciji sa ostalim klubovima koji se bore za vrh Jadranske lige. Međutim, neki partizanski duh, moral i inat, daju nam snagu...''

8. Само да скупе паре за карту.

9. Ako se ne plasiraju u EL, ovaj će biti trajno hospitalizovan.

10. Pa samo renovirajte pionir i to je to.

Tilmo, skripto, sta fali Pioniru i znas li uopste kakva hala ce se napraviti?

11. Не треба нова хала, све је то заваравање народа.

12. Jel uzimao neko karte danas? Posto sam se ja napravio pametan i cekao, i kao danas cu, i odem do knjizare jedne gde prodaju (svaki put se smore ove kad im kazem da hocu karte a ne knjigu), i one fazon nema vise. Koji kurac? Ako neko zna gde jos ima, neka me uputi, duzmem...

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/10151836_10152269248673279_754086501_n.jpg

13. Kupi od ovih radnika nasih sponzora. Tipa Telekom, Diva............

14. Бвдлга, овде пише да је распродато. https://www.facebook.com/KKZvezda/photos/a.252138991470546.68138.252107308140381/751084908242616/?type=1&stream_ref=10
    Али на сајту и званичној страници нема ништа. Мислим да су сачували и неки мањи број за сутра, прати вечерас, вероватно ће избацити информацију. Или ће можда ујутру тек објавити.

15. Okle si? bvdlga?
    Realno i ti jedeš gomna, čekaš zadnji sekund, mada ne verujem da su sve prodate, ali one od 400 jesu sigurno. Urani, šta da ti kažem, ja išao ispred doma omladine, oni radili tek od 12h, i srećom nekom liku jave da je otvoren billet service, na trgu, i uzmemo karte, inače bismo čekali još sat ipo (tad bilo pola 11).

16. Bg... ma mislio nece biti puna Arena, a tu uvek kupujem, i jbg. Naci cu kartu sigurno, nije to problem, nego sam hteo da resim danas, da mi ne stoji nad glOoovom.

17. Провери у родићу, ја купио јуче ујутру.

едит: тј ортак купио, ради поред родића али капирам дас ти је то небитно лололо

18. kkkkkkeeeekekkekekekek ja imam kartu :PPPP

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.