Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ja kupio šes, da preprodajem..hehehehehe!!!! :)))))
Па продај бвдгхјклиги лоло
Jest pa da bude sledeća situacija...
https://www.youtube.com/watch?v=dDQK5SRQ-JI
Ne prodajem bre, dolazi ova moja rulja, pa za nji'! Neće da se istripuje jebiga... :)
Nas'o karte, opusteno. :)
Pu!
Ja oš'o po karte i kontam koji kurac idem kad neće biti 10 soma ljudi jer smo stoka seljački, kad ono međutim. Uzeo sam za navijačku, ali mi se ide na neku drugu, kao prošli put, pored navijačke. Može da se urla, a ima i da se smesti lepo. Tamo se skupili sa svih tribina i ko ima kartu za sever i ko nema.
Долази Ракоч да нам избаксузира.
http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-kosarka/250003/Vujosevic-Ako-se-nastavi-ovako-plasim-se-da-ce-se-u-Srbiji-igrati-samo-u-Zvezdi
Mислио сам да ћу бити последњи који ће коментарисати ове изјаве, ал' претерао је јебем му матер. Стручњак - свакако, ауторитативан - јесте, ал' да је поремећен и параноичан - јесте.
Јеботебог, што неко не изађе и каже: "јесте, све паре иду у звезду, партизану курац звезди милиони, сва деца иду у звезду, све и добићете курац и угасићете се", можда тад престане да једе говна редовно. Два дана пред утакмицу у евролиги он сере о звезди, и то је сваки пут у последњих ко зна колико, не сећам се на ком интервјуу није поменуо звезду.
Пази, прича како доводе попа да им освешта просторије и мишу тумбаса. хаха, јебем ти лебац. Можда и циганке да доведе да скину црну мађију коју бацају ови говнари из звезде, весић и човић и вучић.
Тринаест година се игра само у партизану, сад кад је мало загустило унапред се пљује на све могуће. Исто и у фудбалу, постоје "дириговане судијске одлуке" како би звезда била шампион. Јесте, све вучић урадио, он је звездаш и наш вођа и сад док је жив звезда ће бити прва. Дабоме.
Е сад, ако мисли да оваквом демагогијом утиче на затупљене масе и створи притисак неки да се партизану мало попусти - онда поштујем.
На крају ћу све да отерам у курац и да не гледам ни вечерашњу утакмицу него лепо да пустим Нола и да се радујем кад прејебе глупог енглеског буљаша па на други сервис одсервира кик.
Kako mozes da kazes da presveta Bogorodica Dule Vujosevic nije u pravu? Pa znas li ti sta je on uradio sve za nasu kosarku? Dozivotno samo Partizan treba da uzima titule, ako se neko drugi slucajno usudi, momentalno da krece da se pljuje na sav glas! U fudbalu takodje!
Treba samo pustiti coveka da pljuje i smejati mu se. I smejati se njegovim obozavaocima. Licemernije ljude nisam video u zivotu od komsija.
I molim vas, treba sramota da nas bude sto igramo EK, jer pobogu, pa to se ne prati, to je drugorazredno takmicenje. Znate, isto kao onaj UEFA kup koji se ne prati...bas identicno.
Danas mislim da deremo Budjavce 10ak razlike, laganini. Straobalno!
Пази, најтеже је пасти с коња на магарца. Уживео се човек док је држава помагала само њему, егоиста класични, навикао да он осваја све и да га тапшу по рамену и хвале. Е сад, кад је добио достојног ривала, све му смета, плаче како отвори уста, стекао се утисак да је Звезда Дрим тим а Партизан КК Мала Моштаница.
А у реалности тимови су подједнаког квалитета, плус у сред сезоне доводи Тепоћа и Павловића, на страну како тренутно играју, али свеједно су то опет нека имена која су изнад просека, посебно Павловић.
А Звезда доводи оног азиланта из Украјине.
Навиикла параноична свиња да кења и то ти је. Задњу његову конференцију кад сам гледао, јасно се види да је озбиљан психички болесник коме треба лечење.
Најгоре од свега је што је неко колико-толико здраво ривалство затровао својом мржњом и бесом.
Пре је међу навијачима било пецкања, погледајте сад коментаре, људи се мрзе, затровао је спорт параноични демагог.
Ahahahahahahahahahhaahhahahaahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahahahahahahahahaha
Ево, још једна жртва.
Па наравно да је затровао, ја га мрзим толико, да би га пљунуо на улици. Е он се нашао позван да коментарише да је Вучић обећао 400 000 а испунио ПОЛА. Па маму ти јебем безобразну, ко је нама ишта испуњавао ових година, док се питао Дачић и жута банда, кад је Тадић са заврнутим рукавима бодрио своје вољене црно-беле. И кад је стражарио испред судијске свлачионице док је унутра Даниловић ко зна шта радио.
Нек пошаље неко ово параноичној свињи, и оно као, процурео Вучићев план, био си у праву краљу.
http://www.njuz.net/wp-content/uploads/2014/03/vucic-program.jpg
Odakle ona KKCZ dug od 30 miliona eura?
Два економа нам добила курије око, па смо их слали у УСА на лечење.
Брате, ко игра у овом Униксу, нисам их гледао ни једном, али по резултатима делују премоћно. Ево сад у реваншу воде 30 разлике.
Уникс има много јак тим који је немогуће проћи, игра им кајмакоглу, зизис, соколов, биков, чак еидсон од европски познатих, не знам имају ли још кога јаког.
Ако и успемо да сјебемо будивелник, а мислим да ће ови наши нешто да усеру опет, типа да воде осам разлике и направе техничку па ови након тога и још два напада стигну на -2, и дођемо до уникса, биће весело. Само треба на време да се помире са тим да ће да их надују у обе без проблема како им самопоуздање за остатак сезоне не би било пољуљано :Д
Najboljeg igraca Uniksa nisi napisao, Andrew Goudelock.