КК Црвена звезда

1. Ајде не ложите се, Душко и Ћоки су приватно сигурно добри пријатељи, вероватно су чак и род с обзиром да су иноплеменици. Као и Радоња. У овом тренутку седе заједно у неком елитном ресторану, пушу томпусе, пију коњаке и картају шаха.

2. Oni su bili prijatelji, igrali zajedno košarku koliko znam...
    U Partizanu zajedno igrali, možda grešim, ja mislim.

3. Били и остали Дионисе, били и остали..Мада да сам на месту водитеља емисије носио бих штитнике за јаја и заштитне наочаре, никад не знаш шта ће да полети.

4. Ma gde, ne znam, ne verujem da su prijatelji... svinja nije političar, a političar ne meša posao u politiku, politiku u posao da, ali posao u politiku jok...

Hah, da obuče metalne ćega ko frenk Drebin u golom pištolju...hehehe
    Ma, neće biti emisije, tad bi postali aktuelniji od Vučića, ne more to tako.

5. Valjalo bi iskoristiti priliku pa ruknuti bonbu dok su sva govna na jednom mjestu

6. Спрдам се мало али не би ме чудило, то су говна од људи.

Hah, da obuče metalne ćega ko frenk Drebin u golom pištolju...hehehe
    Ma, neće biti emisije, tad bi postali aktuelniji od Vučića, ne more to tako.

лоло реци, емисија се ипак одржи али после 2 минута ТВ дуела однекуд долеће димна бомба, упадају командоси и одводе водитеља и ову двојицу. Кроз дим који се полако разилази промаљају се фигура једног високог човека и његов плашт..

7. Da, a duel bi mogao da vodi neki od neutralnih voditelja B92 produkcije, poput Vujcina ili Boskovica,a mogli bi i da pozovu Dragana Jakovljevica kao strucnog konsultanta...

Covke voli TV duele, koliko se ja secam i dalje treba da jede neke papire.. Mada mozda i odbije, kad god ga je ugostio neko ko nije pudlicina pudlica zavrsavao je neslavno. Uostalom, ima Vujosevic pametnija posla trenutno, mada s obzirom da je i on budala, ne bi me cudilo da pristane da jos malo ofira biznismena,strucnjaka,bogoca Cokija..

8. Е ал Газимудо која демагогија. Као Човић можда одбије ово оно, а са друге стране Вујошевић има паметнија посла. Па ЛОЛ. Ал волео бих ТВ дуел, јер је Вујошевић до сада рекао све што постоји, а мислим да се Ћоки чува за велико финале.

Ал сметају вам судије, водитељи...комедија:)

9. Covke jebe na TV. Cak kad ga vidis kako prica moglo bi se pomisliti da je normalan covek.

10. Čvrsto verujem da je Dule prso lik u poslednje vreme i da nema šta da traži u tv duelu on je lik za hospitalizaciju a ne za tv. Takođe verujem da mu je ovo poslednja sezona u sportu. Slava mu.

11. Ma i Covic i Svinja su budale. Samo je svinja za neku ustanovu a Covke jos nije dotle dogurao. Realno Covke ne bi trebalo da obavlja neku vecu funkciju od predsednika saveta stanara.

12. Da, Cova jebe na TV zato ga je Tegeltija ojebao pitanjima oko FMP-a, pa se ovaj naljutio nece vise da dolazi.
    Isto tako je i ojebao u onoj emisiji kad je rekao da ce pojesti papir gde pise koje pare treba da dobije KKP, pa evo jos uvek nije ruckao.

Nisam napisao da ce Coki da odbije, rekao sam da voli tv emisije. A isto tako sam rekao da Dule IMA pametnija posla al i da je BUDALA pa da ce verovatno rasipati energiju na pudlicu, kao sto radi zadnjih par meseci.

A ne smetaju voditelji, samo mi je komicno gledati njihov pokusaj objektivnosti, nesto slicno kao kad Salabajzer svrati na nasu temu.. Zato me ne bi zacudilo da voditelj pocne da se smeje kad Coki sukne nesto Vujosevicu. To je taj nivo strucnosti.

A i jedan i drugi su moroni, i zato im treba ovaj TV duel i posle im ni ime ne pomenuti u medijima. U fazonu, ko vas jebe, imali ste vremena da laprdate, dosta je..

13. Ovaj TV duel ce imati vise gledanosti nego Toma VS Tadic kad je Toma bio radikal. A Coki ima da sprci ovu budalu samo tako.

14. Zato me ne bi zacudilo da voditelj pocne da se smeje kad Coki sukne nesto Vujosevicu.

Što, pa i ja bih se smejao na dobar šuk. Nebitno ko kome. Pa jebote onaj novinar se smejao kako oni likovi pričaju, crkao od smeha, a ne da se smejem dobrom šuku.

https://www.youtube.com/watch?v=wB5NJTn6J1Q

15. Кажу за тај клип да је фора, нешто као они букс оф књиге. Истина је тамо негде.

16. http://www.sportlemon.tv/20140331/vv53391d64845474.97704325-786640.html

Valensija - Nižnji, ko 'oće da gleda, da vidi šta nas čeka ako nas usere da prođemo ove majmune.

17. 2.4 квота на Звезду сутра лололо

18. Дере Валенсија Нижњи за сад, незгодна екипа. Али финале Валенсија-Уникс је најреалније, за класу су јачи од нас и Нижњег.

едит: И таман их отпишем и ови луди Руси се врате, колко живота имају јбт.

19. Раденовић вечерас решава утакмицу и доказује да није потпуно ретардиран

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.