КК Црвена звезда

1. Нос очајан, што не проба да убаци уво, или да играмо без центра.

2. Значи без центара.

3. Добијамо 12 разлике.

4. ја сам мислио да ћемо јебати партизана преко центарске позиције, али ни то није сигурно ако овако наставе да играју уво и сурла

5. Па Партизан и хоћемо, зато што они једини имају ретардиране бандере уместо центара.

Али против озбиљнијих екипа тешко се игра кад Катићу не иде, а Бобија очигледно провалили сви тренери, само убаце неког бржег играча против њега.

6. НЕЋУ ДА ГЛЕДАМ ВЛАДОВЕ БРКОВЕ ОЋУ ДА ГЛЕДАМ ПИЧКЕ РЕЖИСЕРУ РЕАГУЈ

7. Бобија и млате солидно. Гаудлок животиња, али показао је Блажич да може донекле и да се затвори и натера на грешку.

8. Чекај, како само 22700 кад је продато 26 тисућа карата?
    Кога они јебу бре.

9. Ostatak se kuca na kraju.

10. па ако су рекли малопре званичан податак, значи да је све откуцано

11. Može da usere opet jedna serija zvezde u poslednjoj četvrtini od 7-8 poena i posle da posade autobus ispred svog koša, hehe.

12. Ukro Coki pare jebem ga u usta. Ja procitao da je prodato 22 hiljade karata plue 2000 za sponzore i ostalo na akreditacije.

13. Saće raško dišamara sudije lololo

14. A i nije bio faul.
    A radonjić ne sme da izbaci dženkinsa na dva minuta ni kad ovom ne ide, samo zbog prethodnog meča.

15. Шта да га избацује, мора да настави да покушава да нађе онај мод кад убацује све што шутне. Добро је што се види да су почели боље да реагују на притисак.

16. samo pametno, treba napad da ostane na nivou sad

17. Sad već treba misliti na razliku da bude barem 7,8 i mnogo opuštenije se ode u revanš

18. Застава Кењај :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.