КК Црвена звезда

1. Aha, zbog ovoga ga drži :D
    Idealna situacija sad, bez centara su, samo katić da se razgoropadi, i još su opterećeni faulovima, al' su nam bacanja očajna, ako sam video dobro ispod 60%.

2. Ovi ne mogu vola da ubodu.U svakom slučaju ovo je odlična prilika za finale

3. Vi ove usraste leptejebo. Gledao sam ih 5 utakmica ove godine polomiše sve. Kao neki drugi da su došli.

4. I moralo je govno crno da ubode, jebem ga u usta ladna.

5. Besplatna kvota na CZV (2,5) ccc

6. Za sad nas gleda sreća, jebaču, jebi joj majku još jednom, za svaki slucaj.

7. Не мрачи тему и не малериши Џони да те не пребијем. Најебо си!!1

8. Људи, дали су нам кош после 8 минута, не жалите се.

9. Koji kurac sad žurite

10. Mora biti dvocifreno da bi imali šansu za finale.

11. Ih lako mene prebiti, ma kakvo mraćenje, ovi da je koš od pola metra prečnika ne bi pogodili. Usrali se.

12. Samo ovaj napad da se iskoristi, ništa više.

13. Одбрана је врхунска, од овог боље не може.

Катић кад добије лопту СВИ играчи стоје и гледају. Тако и против Буђавих. Ђенка продао 5 лопти, катастрофа.

Кад се подвуче црта овом се нисмо надали, тако да сам презадовољан.

14. Малеришеш, учио те Запата, знам те ваше враџбине!!11

15. Da mi je neko pre 4 godine rekao da će Zvezda, tada predvođena Urošem Nikolićem i Miletom Ilićem, biti ovakva kakva jeste danas-jebo bi mu mamare

16. Провукао си се Џони... :)

17. Uf uf, fala eidsonu što ovo nije pogodio.

Nisam gledao bolju zvezdinu odbranu odavno.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.