КК Црвена звезда

1. Еј, Радоња је крш тренер за напад, али брате како их је научио одбрану, током целе сезоне али посебно сад, па ово је врх!

2. тешко да ће нас икад више усрати оваква последња четвртина, нису могли вола да убоду

посраће се по нама тамо ал добро, мени је полуфинале доста

3. 25 000 navijača je bio šesti igrač!
    BRAVO, MAJSTORI! BRAVO, NOLE!

4. BRAVO, MAJSTORI! BRAVO, NOLE!

HAHAHAHAHAAHHAHA BRVO NOLE :DDDDDDDD

5. Ракоч неверуе.

6. ИДЕМО ЈОШ ЈАЧЕ, ТРОФЕЈ КАЗАНОМ НЕЋЕ ШЕТАТИ!!!

7. Shomy23
    Добијамо 12 разлике.

Ја замало опет Нострадамус. Јебем му матер колико мене памћење добро служи, ми смо са двоцифреном разликом пукли само од Макабија ове сезоне. ЈЕБАЋЕМО ЕВРОКУПОА !

И да се најебем мајке овом мајмуну што урла на микрофону .

8. Nole je bio Zvezdin šesti igrač.

9. ау каква одбрана у 4. четвртини :О

10. Који калчо, лололо

11. I dalje nisam optimista zbog utakmice u rusiji, ali jebeš ga, bolje nikako nije moglo.
    Samo da se ne opuste sa ovih 11 razlike, nije to mnogo za uniks.

12. Да су добили 2-3 разлике, шансе за пролаз би биле минималне, али ово нам већ даје право да се надамо. Биће густо тамо!

13. Добро смо играли, али свака част Н01ету који је за само 40 минута својим преданим навијањем и пожртвовањем допринео да као 6-и играч Црвена Звезда доживи нешто ново у виду 11 поена разлике против квалитетније екипе!!1

14. Ciganke lazarice mi dolaze na kapiju, gađam govna salamom.

15. Pobeđujete ako povedete noleta sledeće nedelje!!!123

16. а замислите како бисмо их прцали да није био онај баксуз ракоч у хали...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.