КК Црвена звезда

1. "Вучић само шврља по клипинзима"

2. Covic je na koksu zesce...

3. Koje gluposti majko mila. Covek kaze nekulturno je upadati u rec, a minut pre toga izvredja tog istog. Nema jedan argument, niti cinjenicu, vec kao da se sa Misom Tumbasom raspravljas, rekla-kazala. Prvo Vucic nije pomogao, a sada kaze Vucic jeste pomogao. Hoce lik da se odluci sta je u pitanju? Meni stvarno ovo postaje krajnje nezanimljivo, posto sve sto radi, covek ide metodom "3 puta izgovorena laz postaje istina".

Sve u svemu, pisacemo po njima i u fudbalu i u basketu. Kmeeee

4. KO LI JE BOLJI DA LI ZVEZDA ILI PARTIZAN!

5. Bolesni idioti i jedan i drugi, malo je transfer blama ova emisija, očekivao sam da se pobiju i Olja da ih iznabada sve.

6. јел и вама црко стрим?

7. Који је мој Дуле уопште долазио у емисију? Није политичар, није економиста он сав наиван а вамо се у све меша. Контрадикторан је и још користи исечке из новина као документе!?

Прича о помоћи државе у корист Звезде и о фамозном Гаспрому, уговорима са Ареном а то су приватне фирме. Друго, Звездине податке о плаћању и неплаћању зна у цент а о Партизановом порезу "не знам"

Понављам, Ћоки је превејано говно али Дуле потврдио да је обичан демагог.

8. I cela kuknjava se svodi na to da Partizanu nije odobren taj reprogram jer su mislili da će im ga odobriti onda kada oni to budu hteli, a ne u tih 2 meseca, a svinja je sam priznao kako su ove godine dobili 200 000 evra više od nas. Nek' im daju taj reprogram jebo ih reprogram ako će da ućute više. A što se fudbala tiče ne znam kako uopšte sme da bilo šta pominje, pa jebote, u jednoj sezoni je Partizan prodao igrače za ukupno 22 miliona, normalan čovek bi se prvo pitao gde su te pare.

9. Koga bole kurac realno. Ovo nema veze sa sportom ovo su dva retarda koji bi trebalo da su na posmatranju.

10. Мене стварно ухвати блам кад видим како Гробоси подржавају комунистичко дебело ђубре. Ајде, разумем да га цене као тренера и свега што је урадио на клупи, али јбг, да се овако ложе на трагикомичне приче распале црногорске сировине, то ми није јасно.

Слично важи и за Ћокија као особу.

11. Dule je odličan trener to stoji ali realno je krme debelo.

12. Jugalaže razočarao si me, ne obraćaj mi se više :(

13. До сада сам сумњао, сад сам се уверио. Дуле само кука без разлога, стварно је параноична свиња. Попишао се Човић по њему са аргументима. То је мој утисак недеље.

14. :( kajgana više nikad neće biti ista

15. Jel ovo u pozadini Leonard Cohen?

16. ОНО КАД ВУЈОШЕВИЋ КРЕНЕ ДА ДОКАЗУЈЕ СКЕНИРАНИМ НОВИНСКИМ ЧЛАНЦИМА
    http://i.imgur.com/eChRD2g.gif

17. ХАХАХА ПА ВОЈОШЕВИЋ ПРИЗНАО ДА КК ПАРТИЗАН ДОБИЈА ВИШЕ ПАРА ОД ЗВЕЗДЕ

УСРАО СЕ ДЕБЕЛИ ЛОЛО

18. Побледео Вујошевић, шлогираће се човек, дај завршавајте,.

19. ЈЕЛ ОВАЈ ИЗ АПАРТХЕЈДА ВУЧИЋ

ХАХ АХ АХ

реално, час СВАКА ЧАСТ час ПОМАЖЕ ЗВЕЗДУ А НАС НЕ

20. Meni je Džoni utisak nedelje :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.