КК Црвена звезда

1. Искрено, тешка су времена, мислим да град не би требао да троши кинту на организацију квалификационог турнира....Вучићу размисли

2. Gazimudo, hteo sam da te ignorišem i ubuduće kao što radim već neko vreme, ali kapiram da nisi loš dečko, samo si ostrašćen. Info je od njegovog ćaleta posredno (ne znam ja ni njega, ni ćaleta), ali to je trenutno stanje, možda se predomisli mada mu navodno duguju za 5 meseci (ni to mi nije jasno koliko dobija na ruke, a šta mu duguju). Ovo za dolazak u Zvezdu niko ne spominje, i čisto sumnjam da je to realno u ovom životu, a da je DV preterao jeste, što ne liči na njega kada mu je zvezda tima u pitanju. Mislim on se nikada ne iživljava na najboljem igraču, nego na klincima tipa Šalić i slično, a najboljima se uglavnom šlihta.

3. Hugocavez

Искрено, тешка су времена, мислим да град не би требао да троши кинту на организацију квалификационог турнира....Вучићу размисли

Ne pita se Vučić ništa, Mali je gradonačelnik! lololololo

4. Paćo ide uz jevrolige zato što je institucija

5. Е овако, можете да идете да се прозивате по њиховим темама и они по нашим, само немојте да смарате онако претерано као Џони ономад са лименкама и нивеом хаха.

И нема псовања фамилије и тако неког вређања. Навалите сад.

6. JEbo vas onaj ko vam je dozvolio ponovo da se izdrkavate po temama

7. Debeljko prepravi temu u ćirilicu ko Stecan kad je otvorio da bude i njiovu nemoj dirati više.

8. Gazimudo
    Hugocavez
    Гробари, мислим да ћете сад морати на коленима код Вучића да би вам организовао квалификације овде?
    АЛ ЋЕ ДА СЕ ОРИ ВУЧИЋУ ЛЕГЕНДО НА ЈУГУ

Necemo, al cemo vam sa zadovoljstvom natrljavati na nos to da vam "vucic i covic ne pomazu" cim grad odluci da Kvalifikacioni turnir za EL i nije bas toliko bitan.

Пошто сам обећао да на теми КК Загреб нећу писати, а знам да читаш ово, само да ти одговорим да ће нас болети курац што ћете нам натрљавати на нос. позз

9. Ahahahhahahaha, neki od ovih delova sa snimka su toliko komicni da samo cekam Bandija kako ce strucno da objasni da su u pravu tvorci snimka.

Nego, otkud to da se vi bavite secenjem snimaka sudijskih odluka? Zar ne zajebavate nas za to?

10. @shomy23

Znam, zato je i tako slatko tovariti vas vasim recima. Nema boljeg argumenta, jednostavno nema. A fala bogu, vi bar uvek dajete materijala, sto vi kao navijaci, sto vi kao klub :)

11. al gagićev aut hahahah

12. Ne, simonovicev faul je ipak objasnio.

13. Ej, glodari, obezbedili smo vam kvalifikacije za EL, ali ako nije problem ne pominjite tamo da se znamo. Da nam ne kaljate evroligaški status.

14. evo kace završi fuzbal, gledam pa elaboriram
    mada mali je uzorak ovo, al' dobro, to što je na snimku

15. Ja stvarno ne verujem šta su sve stavili u snimak. Dobro je što nisu stavili ulazak u teren i da piše "Ušo u teren???"

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.