Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Mozda ovo sto igramo EL prevagne kod Jokica i Micica da dodju
Jebač, promeni naziv u KK Crvena Zvezda - Evroligaš.
Micić ostaje u NBA 90%.
Da, i kod ocene sezone uspešna/neuspešna...
Radonja, maGe!
Dobro, ne mora biti samo za njih dvojicu-za bilo kog igraca je plus sto igramo EL
Doze, to ce i da ga ostavi na klupi...
I vi pljujete Radonju, a on vam čovek doneo Evroligu. Stvarno ste bre nezahvalni neki ljudi :)
IDEMOOOOO AJ FIL DIVOUŠN
Igramo EL samo jer je Raško pobedio u I sing devotion, ne može da ne dobije priliku da brani titulu.
Dejo genije, pa ti si BOG !
Ја сам убеђен да фрањевци нису задовољни овом одлуком УЛЕБ-а, јер је сада трн у оку што тамо нека девојчица која није више иста, из предграђа Београда, иде директно у Евролигу, а они "институција" европске кошарке, тим који у Свињошевићу види Мојсија морају да играју квалификације против Нимбурка и Стразбура. Па како то може, они су елита бре. Не би ме чудило да одступе од квалификација јер су им повређена осећања.
Иначе, ово је одлична вест, коју сам искрено и очекивао. Добро је што ћемо сада опет бити магнет квалитетнијим играчима од Симоновића и Раденовића. Очекујем да Ћоки да већи део новца од продаје 1000 хектара земљишта у Гњилану за озбиљна појачања, да се Блажичу да капитенска трака и да се отера квази тренер Радоњић који слободно може да поведе још неке полупроизводе из екипе.
П.С Очекујем +13 сутра за нас уз Бобијев индекс 36. Поздрав, све најбоље.
Узми Звездо евротитулу! А сад бих убацио јуниоре да играју против гробара
Ne znam za druge, ali meni je ova vest ulepšala dan.
Jaka kapiten, Jokić, Micić... "u kolonu po jedan", za njim!
TAKOOOOOOOEEEEEE BRE
BOLI LI OVO A?? ĆUTIMO A??
Ми одосмо у Лигу шампиона, а Гробаре ако није срамота нека освоје титулу!
Боље да се склоне Симону у наредне две утакмице кад шутира тројке (остали Звездини играчи да остану на својој половини да га додатно не деконцентришу), а Богдан да шутира највише једном у четвртини, баш нема смисла да Партизан буде првак, а Звезда иде у Евролигу. Лололо
И Богдана да доведемо, само да га отмемо Дукљанину.
Јеботе усрали смо се дебелом уста сада, биће луђи него икада у овим преосталим утакмицама
Neće, mnogo voli kad ga dave...
Ide Bogdan iz Paće imam info iz prve ruke...dosta mu je svega pomalo.
Ne verujem da će u Zvezdu, ako ne u NBA, verujem da će kod Dude.
nego, juče Milanu Guroviću bio rođendan, nek' je živ i zdrav
https://www.youtube.com/watch?v=dSgIFebdjQY
ovo mi ostaje urezano u pamćenje zauvek, opasna priča.
нису заслужили ови наши пичићи да играју, реално
ал мило ми је због ПАЋА
Jebač, promeni naziv u KK Crvena Zvezda - Evroligaš
Mislim da će Čović da promeni u APR-u iz Crvena Zvezda Telekom u Crvena Zvezda Evroligaš, a PIB ostaje FMP-ov.
Lol, najjaci su ovi sto kazu da nam ne odgovara ova odluka.
Pa kad vec nema sanse da dobijemo WC, naravno da smo se obradovali tome sto cemo imati pokusaj da izborimo EL.
A ako , ne daj boze, ne udjemo, ni 5 Duleta Vujosevica nas nece moci odbraniti od vasih hvalospeva cetvrtkom i petkom :)
Doze, jel ti info Bogdan ili njegov menadzer? Suska se da mu coki nudi neku kintu,a BB hoce da napakosti debelom sto ga ponizava celu sezonu..