КК Црвена звезда

1. Plus jedan za Dubljevića, tačno to što si napisao je i meni palo na pamet negde pred kraj tekme... Baš bi nam dobro došo

2. Д У Б А Љ
    У
    Б
    А
    Љ

3. Ercega ne treba dovesti! Poturica glupa.

4. o čemu vi pričate, Dubljević, Erceg ŠKK :D

5. Leprikon
    vratiti skuni pena i to je to, osvajamo sve

Ахахаха! Лепри учитељ!

Јокић, Ерцег, Недовић, Радуљица, Дубљевић... Па где сви да стану?
    Још и Миличића да зовемо.

6. Ja kontam da ce se iscimati da dovedu neku cetvorku-petaju, bice krs tekmi u narednom periodu. Minimum 14 evrolige, aba, superliga, kup, jak tempo, moraju svih 12 igraca da se rotiraju. Malo i Kalinu da rasterete, puste coveka da pleni na prirodnoj poziciji. Erceg nema sanse, igra perfektno ove sezone, zabosce neki mnoogo jak ugovor sigurno. Mi smo tu bez noge. Ne znam ni ko je pominjao Raduljicu? Ja sam rekao da bih voleo Dublju, i da nije bas toliko nerealna situacija kao sa ovim ostalima, mada vrlo verovatno da ce i njega da otme neki dosta finansijski jaci tim.

7. Је л' беше Дубљевић био у комбинацији за долазак код нас или је то био само онај Голубовић? Знам да је неки Црногорац требало да дође код нас још прошле сезоне.

Човићу, врћи Симона и Рашка да издоминирају!

8. Ништа, дај да направимо листу пожељних у трансфера и да пошаљемо Чокију, можда се смилује да доведе неког.

9. Ma dajte ljudi, koji Dubljević, da l ste realni?

Ja sam pročitao negde da se opet pominje Lorbek, sad jebem li ga.

10. Nemojte Lorbeka, jeste čitavi. Dubljevića sam i ja poželeo, sinoć baš s ortakom pričao, al teško. Jokić ako dođe (a neće), trebao bi igrati 4, ali i 5, tako da je to malo verovatno, nama treba čista četvorka, petica su Bobi i Brka, po meni nam ništa sem 4 ne treba. I četvorka nam ne bi trebala toliko da se pušta Tejić u igru više, a Kalinić da igra samo 3. Raduljica, Erceg, Nedović???? AHAHAHAAAAHAHAHAHAHAAA

11. Ma neće Lorbek da dođe, ali Dubljević tek neće. On lik može da igra prvu petorku u skoro svakoj el ekipi.

12. beni, probudilo nas more
    beni, u zagrljaju zore

13. nama treba čista četvorka, petica su Bobi i Brka, po meni nam ništa sem 4 ne treba. I četvorka nam ne bi trebala toliko da se pušta Tejić u igru više

Не знам баш... Боби тешко да може да издржи целу сезону у јаком ритму, док Швабо често није у елементу. Тејић ће вероватно да добије већу минутажу. И Калина често прелази на четворку.

Тако да мислим да би Јокић био врхунско појачање, може да покрије обе позиције.

14. Bilo bi lepo da prekinemo bojkot Abe.

15. само животињска тројка нам треба пошто дангубића очигледно боли курац да игра, мислим то се баш види, безвезе је то трошење пара кад је звезди неко шесто место у групи крајњи домет

16. Trebalo bi da dovedemo Birču lolo

17. Kontam da ne bi bilo loše razmisliti o Donatasu Zavackasu iz Neptunasa kao četvorci ako već oni ne prođu dalje. Njega smo imali prilike da vidimo, nije da igra nešto posebno ali ume da zbudži trojku, mislim da ima preko 60% do sad za 3. Jedino što je dosta mator, ima 34 godine...

18. Jel zna neko kad Grifinu ističe ugovor sa Klipersima?

19. Dolazi Štime!

http://youtu.be/NZbwRa6nmA4

Kucaće Štime ovako i ove godine u finalu, lolo

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.