Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Hahahah pusi kurac Andjuse
https://www.youtube.com/watch?v=uTeVjTyrw4Y
Stručnjak
Moze da ga duva andjus malo opaaaa
Ljudi, Jokic i niko drugi.
Ko kae?
а јебига брате погледај какве екипе долазе, досад смо играли против пропалих тимова који су сад курац у односу на претходне сезоне, поготово валенсија која је јако јебала уникс у финалу ципирипи купа а сад је трпа ко стигне
једино олимпијакос можеш да издвојиш као квалитетну екипу која заправо заслужује топ 16, осим њих и нас остали су реално курчина и проћи ће још два тима само зато што тако правила налажу
Pa mislis da u drugim grupama nema takvih timova?
Po onome "kako ce nam mozda izgledati grupa" realno mozemo da bijemo 3 tima brate.
To je peto mesto ako ne bude nekih velikih iznenadjenja i ako se popalimo i u punoj areni drknemo nekog velikana mi smo cetvrti.
Ne kazem da je realno da zabodemo top8 niti da ce se to desiti. Ja sam zadovoljan i sa ovim do sada ali aj da igramo samo jako kao i do sada pa sta bude...
Ма можемо завршити у прва 4, без проблема, само да сви играчи буду здрави. Кад Јовић треба да заигра поново? Мислим да ће и он сад повратком доста значити одбрани, али и да се мало одмори Вилијамс у овим "лакшим" утакмицама у АБА лиги.
ЕДИТ: Прва 4 у групи, да се разумијемо.
https://www.facebook.com/delije.vukajlija/photos/a.298966266934675.1073741829.298960556935246/387451938086107/?type=1&theater
Ja sam sad uveren u f4, a možda i osvojimo.
Jovic se sutra vraca valjda
čuj možda
Oве сезоне Радоња осваја Евролигу, АБА лигу, Лигу Србије и Куп Кораћа.
http://www.novosti.rs/upload/images/2014//10/15n/sp-dejo.jpg
ја вам стално говорим да се не ложите али не вреди
Pa nema lozenja, cilj je sto se evrope tice ispunjen
Jos da se osvoji aba i cao
Zavisi koja nam grupa dođe, ali imamo šanse za dalje. Mada, treba samo da igramo opušteno i da nas boli patka. I ovo je uspeh.
Što se tiče pojačanja, ne znam koji će nam trenutno. Bolje da pare koje se zarade, utrošimo na nov ugovor za Vilijamsa i Bobija. A Erceg ima platu oko miliončeta, što mu dođe više do 50 posto našeg budžeta za plate. Pritom je lovator klasični i ne bi me čudilo da ode u Real posle prve faze, ako su stvarno zainteresovani za njega.
Jebačev pesimizam izaziva optimizam
to bi značilo da nestane 7% Srba
ovi što navijaju za paću bi se ritualno posamoubijali
Pa bolje je da dovedemo pojacanje koje bi za ovih 6 meseci potpuno uslo u sistem jer koje su sanse da bobi i mvil ostanu?
Kada kazem pojacanje mislim jokic :)
Za ercega sam bio ironican jbg
Mada mozda bi ako nekom ludom kurcevom srecom zabodemo top8 i zamastimo ugovore ova dvojica i ostali. Ili barem jedan jbg
Ne znam koje su šanse. Gledam Vilijamsa, ovde je vođa, ima 29 godina, nije da nije zaradio. Dugo je bio i u NBA. Sigurno da on može da izvuče mnogo veće pare u Španiji, Turskoj, Rusiji. Valjda finansije neće biti presudne. Videćemo. Što se Bobija tiče, on će teže ostati čini mi se. Velike pare će njemu ponuditi, ali ko zna. Ako bi otišao Bobi, Jokić bi bio dobra zamena.
Pseto, ne znam da li bih imao srca da bilo kog od ovih 12 igrača izbacim iz tima. Čak i Rebića :)
EDIT: De je onaj Glavni, očekujem još jedno izvinjenje ;)
Napisao sam to pre neku stranu: sa vilijamsom jedino da nas ukenja na foru da je vodja tima i ima slobodu da radi sta hoce, plus atmosfera koju gotivi i plus da zamastimo ugovor...
Bobi ce da bira gde ce, nema tu sta
Ja bi bas rebica izbacio jbg, mislim da za njega nema mesta u timu a i da nema neke predispozicije za neki veliki napredak