U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
душан га прозвао он везао 3 за редом лололо
Јесмо л' оборили рекорда?
Нашао сам на визвигу стрим, исти је ко овај Јебачев, е сад ме занима да ли ће негде бити исти такав за Бруклин - Кливленд... Не гледа ми се са америчким коментаторима, а на "навидику" је срање слика. Бач?
Митке, Олимпија је ваљда у првој сезони имала 12-0.
неам појма, види на утакмица.рс ја сам тамо нашао овај стрим
ал зајебо сам се, сад сваку утакмицу преносе на јутјубу, само укуцате звезда и горе у филтеру наместите на лајв
не знам како се нисам тога сетио, тако сам гледао против валенсије на телефону
стеване, имаш исти овај вероватно на лајвстрим365. преноси и моцарт ако си регистрован, одличан стрим, ал' амери коментатори јбг.
митке, још једна утакмица да се изједначи. ал' јуче сам писао, следе утакмице са игокеом, мзт-ом, левским, цибоном, дакле без проблема би могли да терају до 15-0. а онда гостовање олимпији, па мега визури, те две су јебене, па задар кући, а онда у подгорици. ја верујем да могу до 15-0, и да ће олимпија да их сјебе, зато што су им оборили рекорд :)
Добро, Игокеа код куће сад кад се вратимо из Грчке, требало би да их отресемо, баш су у лошој форми.
Realno gledano njih su samo trojke usrale, ostala igra 0.
Имали су и добар скок у нападу, покупили су баш доста лопти.
Važno je da je seljački klub dobijen, idemo dalje da karamo Dodikov klub i onda rekord izjednačimo.
АБА лига да промијени име у БАБА лига, да опише Звездине противнике ове сезоне.
џД
Sad nam idu lagane utakmice, ali ne treba se opustati da ne bi pukli neku bezveznu utakmicu.
Gde se ove godine igra f4?
U Dolovu
A? A to je?
Ma sprdam se, otkud znam de se igra lol
Nego
http://i.imgur.com/jIHKkY5.jpg
Samo ću reći da sam ušao kao deo Čovićeve svite. #blammehvata
Došao u Valjevo u subotu uveče, osvestio se u nedelju popodne i setio da mi treba karta za utakmicu, a prodate u četvrtak sve. Malo teže da je nađem, i šta ću sačekam Čovića, i pošto fala Bogu njemu sve širom otvore, ja ulete s njim(a), desetak minuta pred meč.
Šta dade Đenka ljudi moji... Metalac je dobar bio, kao što sam očekivao, bilo prpa, aaa? :)
xQXAXAXA RADONJA PIŠA PO SIROTINJI
Sreća pa nam je sad bio Metalac protivnik.