КК Црвена звезда

1. Dionysio

Samo ću reći da sam ušao kao deo Čovićeve svite. #blammehvata

Samo ću reći da ne idem na EL između ostalog da ne bih sa istim sedeo u loži...mislim te karte mogu da dobijem...pride je pozicija iza koša pa se bolje vidi na TV, i inače sam odavno navijač iz fotelje.

Teška pobeda, ali pobeda. Metalac je mnogo simpatična ekipa. Gledao sam delove par njihovih utakmica, i mnogo mi se sviđa kako igraju. Nisam ih gledao protiv Paće, pročitah da su pokradeni, što ako je istina, ne čudi, jer su sudili Juras i Milija Vojinović.
    Porazom Cedevite od Zadra, Paći se otvara put da budu bar treći, a pobedom protiv Budućnosti mogli bi da počnu borbu i za 2. mesto. Ipak mislim da Dulo, merka 4.poziciju, "da komšiji crkne krava" ako nas kojim nesrećnim slučajem izbace u 1/2f. Da se ne lažemo, oni su stvorili ozbiljnu ekipu, koja moguće još nije kompletirana, i čak i u ovakvom sastavu bi nam bili najneugodniji protivnik u polufinalu plejofa. S druge strane i mi smo njima najteži mogući protivnik.
    Dobru stvar je rekao Vlada Kuzmanović u petak, a tiče se psihe naših igrača. Jednostavno oni se nikoga ne plaše, i to mi uliva sigurnost da ćemo sve poosvajati ove godine (osim možda EL, hehehe).

2. Rasni
    Gde se ove godine igra f4?

Нема Ф4. Игра се плеј-оф. Полуфинале и финале на две добијене утакмице.

Da se ne lažemo, oni su stvorili ozbiljnu ekipu, koja moguće još nije kompletirana, i čak i u ovakvom sastavu bi nam bili najneugodniji protivnik u polufinalu plejofa.

Партизан никад не може да буде угодан ривал. Дерби је то. И ми смо знали њих да добијемо са крш играчима.
    Они тренутно нису уопште озбиљна екипа, нити ће бити. Бар не ове сезоне, ако им Дукљанин не оде. Док се Милосављевић и Павловић уиграју, оде цела сезона. Па и да су ЛеБрон и Дурент, не би могли брзо да се уиграју после тако дуге паузе. Немају лош играчки кадар, али је свиња толико изгубила компас да им само штету наноси.

Они би могли да буду озбиљна екипа тек кад им Дукљанин оде. Изгледа да спонзори на тај начин уцењују Партизан. Промена тренера (долазак Џикића, Грбовића, можда чак и Гашића) би значила и нешто пара за мало бољег плеја.

Мени више смета Будућност него они. Може неко до сутра да ме убеђује да они имају добар тим, екипа која игра лоше у Еврокупу, не може поштено да има скор 10-1. 8-3 је неки њихов максимум.

Партизан ће тешко поред Цедевите и Олимпије до 4. места (на страну што им желим да буду највише пети), Лисац неће да дозволи доминацију српских тимова, биће у финишу сезоне тек чудних утакмица на штету наших клубова, пре свега Партизана и Меге, али и Звезде ако буде било потребно да се неки словеначки или хрватски тим изгура.

3. Pre jedno pola čuke mimoiđoh se sa Radonjom na ulici...prošle godine bih verovatno pomislio - pokvari mi dan!, a sada mi je izazvao kez, i prođe mi kroz glavu - koja je simpatična lobanja!

4. Двоструки аршини, нек горе у паклу изроди капиталистички

5. Тркиш ерлајнз Јуроулиг, јебига.

6. Ode premija Markusu. Pičke jedne majku im jebem, imaju morala manje od debelog.

7. čudi me da nisu dodali još jednu utakmicu
    zbog Muratovog ubistva
    (poznato je da je Miloš bio jedan od jačih delija svog doba)

8. Пријем Косова у МОК, изостанак бурне реакције Дивца и Удовичића, тј. ОКС-а и министарства спорта, сад и ово са Звездом. Ово данас је као да ме неко удара бејзболком у главу па чека да подигнем да би ме поново ударио још јаче. Понижење за понижењем.
    Колико се сећам, после смрти Татона УЕФА није казнила Тулуз, који је разлог кажњавања Звезде да ми је знати?

9. Turkiš erlajnz, eto koji je razlog...

10. Имам информацију из прве руке да је Звезда кажњена зато што се нису оградили од Фендерове изјаве да пут до титуле иде преко мртвих гробара.

11. Колико се сећам, после смрти Татона УЕФА није казнила Тулуз, који је разлог кажњавања Звезде да ми је знати?

Али није казнила ни Партизан, јер се држе оног да их не занима шта се дешава ва стадиона. Али то је УЕФА, а ово је УЛЕБ, две различите организације.

12. Свеједно, да ли је у питању УЛЕБ или УЕФА, који год је спорт у питању, дебилизам је казнити клуб чији је навијач убијен, а који није правио никаквих проблема. Ово је јебање у здрав мозак.

13. Дебилизам је и желети титулу преко мртвих навијача супарничког тима. Да ли нам ти то навлачиш лошу карму, момак?

14. fendere, izvini se
    i pokaj

oprostiće ti
    AKO su ljudi

15. Ја Фендеру опраштам одмах ако покаже да му је искрено жао и да се каје.

Пу! Ево рука!

16. реално фендеру скуцај главом у ћошак откуће

17. Имамо право 10 дана за жалбу тако да очекујем да се Фендер извини у међувремену.

18. jebem im majku usranu u pičku kakve su to sise

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.