КК Црвена звезда

1. Цитираћу Јебача од пре пар страна:
    http://i.imgur.com/E1jpmrZ.png

2. Увалин шукнуо

Pa sad vise ni Cipiripi ne mogu da jedu, ako me razumete...Mozda neki Kplus proizvod.

3. Mislim da je vreme da se zavrsi polemika oko budzeta blizanaca. Tupite brate mili i jedni i drugi vec 10 strana, a sve je po principu rekla-kazala. To su teske muljaze i jednih i drugih, to je cinjenica. Da nisu, izasli bi transparentno, pokazali lepo sve ugovore svih igraca od 2000e do sad i to je to. Kontam da stvarno imamo veci budzet od Partizana, ali ponavljam mislim da je samo majmun malo okrenuo dupe, jer je slicna situacija bila u vasu korist prethodnih godina i to je to. Pustite nas ljudi da malo uzivamo, imam skoro 20 god, pratim zvezdu otkad znam sebe i stvarno sam se svacega nagledao. I Ekezijea (cuvenog evroligaskog igraca) Tundzija Avodzobija boksera iz Nigerije, Kibu Stjuarta, O Benona...Svakakvih ekipa, svakakvih trenera. Napokon igramo dobru kosarku i to mi je jedino bitno. Ne zelim da razmisljam da li Pavlovic igra za negro bombonu, ili ce Maric doci za dva tanjira slatkog kupusa. Mozda i jeste istina, mozda nije, ne znam i ne zelim da se uplicem u stvari u koje se ne razumem, za razliku od velike vecine vas. Sedite bre uzivajte, bice opasni derbiji ove godine.

4. Tako je Goli, sve istina.

A sto se tice Vucica, nije on zvao, ukrali mu SIM karticu jbg

5. Dobijamo danas braaaacu, oni gube od Galate, mi prvi u grupi, Spanulis popizdi, dodje kod nas da bude bekap Markusu.

6. нема ту никаквог братства и пријатељства, нагузиће нас јер им се може

7. Pobedice nas al nas nece naguziti jer ih boli kurac da se cimaju

8. е Псето јеботе... ноћас сам сањо да си умро, пупупу далеко било... као будим се једног јутра, улазим на вуку кад оно Ђони јавио шта се десило, реко време и место сахране, ма све... и ја у сну као читам постове разног шљама како кука по форуму и дођем до дна стране и пробудим се. НЕВЕРА

9. ја би заплако брате

10. JERI TI BILO ZAO STO SAM ODAPEO?!?!?!

11. Pravimo zajednicku koreografiju!
    Juce se okupili u Pireju nasi i oni palili baklje, bacali petarde...

12. Produžio si mu zivot, bole ga kurac

13. Rasni da li bitnija koreografija ili jedan mladi zivot u zenitu snage?

14. пуца ми курац за грке мртве јебо им кер мајку турску

15. Било ми криво, хтео сам да ти дођем на сахрану :(((

16. Hvala ti brate, znaci mi

Jeri bi mi pevali "dobro znaj"?

17. хаха е то већ не знам
    питај раснија, он је компетентан за процену ко је био довољно добар делија за живота и коме се пева то

18. Jer si u nekoj navijackoj grupi?
    Nisi.
    NE BI NI MINUT CUTNJE DOBIO.

19. Otkud znas da nisam?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.