КК Црвена звезда

1. Stižu nas mamu im jebem!

2. Ауууу, каква асистенција Ребића Калинићу. Призвах Калину прошли пут кад није играо у Скопљу, изгледа се ужелио игре.

3. хаха Ребара јебе Бугаре

4. Kalina kara Bugare...i Blajvagu :(((

5. Nerealno koliko smo jaki.

6. Калина је нови Гуровић, ко што неко написа раније на теми.

7. Kakav odraz ima Danguba krv ti jebem

8. ХАХАХАХ КАРАНФИЛ ПОЛОМИЈО

9. Јовића није форсирао Радоња, чува га за Реал лоло
    Ребићева утакмица каријере :д

10. Ребић 7 асистенција... Да је играо дјечко цијелу утакмицу, забринуо би се Вили за рекорд. :) Одлично сви одиграли, мало ме Дангуба нервирао са покушајима баскеташког полагања, али добро. Нек се спреми Цибона. :)

11. Ne volim kad ovako predobrimo.

12. До јаја, професионално смо их одрали од курчине. Било ми их је жао у једном тренутку али сам се онда сетио да су Бугари.

Свака част Ребићу, добар меч. Мада је ово негде његов ниво кошарке. С обзиром да би Левски био у доњем делу табелу и у КЛС. Али можда мало дигне самопоуздање после ове партије.

13. Cirbes opet ispada kao volina na piku...Nadam se da će to da popravi u najskorije vreme.

14. Ja baš gotivim Cirbesa, nekako mi je presimpatična glava. Vidi se da se trudi, a i da ima kvalitet, valjda će da pokaže to kada bude najvažnije. Kalina mi je najprijatnije iznenadjenje, nevezano za ovu utakmicu. Neverovatno koliko je napredovao za ovih godinu dana. U odbrani kida, stena, u napadu ima muda da krene na ulaz, ne plaši se, a i šut je dosta popravio. Strašno koristan igrač.

15. Daj dože, ne moramo svaki meč da zameramo :) Realno, odigrali smo sa 30 posto. Onako lagano. Raduje Rebićeva igra, značiće mu za posle. I podatak da su Vilijams i Bobi zajedno imali 15 minuta, a Mitrović 0.

16. Eto vidiš, a meni je Kalina kao takav pozant još iz Vojvodine. Ovo letos mu je samo dodatno podiglo samopouzdanje, a kidao je on i pre.
    Cirbes jeste simpatičan, i koristan. U odnosu na Raška koji je stalno nešto pokušavao da iskreira, da ne kažem "'izmisli", a nije umeo, Cirbes isključivo radi ono što ume. Ne fiolozofira, i ne glumi da je ono što nije. Ipak zašto da ne ispravlja svoje najveće nedostatke, a to je ispadanje na piku u odbrani?

17. Raško je preterano srao.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.