КК Црвена звезда

1. Gusti, suludo je bilo čime biti nezadovoljan s obzirom na dosadašnje rezultate u sezoni, a pogotovo posle utakmice u kojoj sa drugom postavom pobediš sa 41 razlike i daš skoro 100 poena. Smem valjda da primetim neke nedostatke u Cirbesovoj igri, koje nije ispravio od početka sezone. Ne znam da li se sećaš, ali to (da ispada na piku) sam pisao u najmanju ruku još od Galate (u Areni, na ovamo).

2. Ispada i Bobi lako :) To nam je boljka jbg, ali verujem da će sve doći na svoje mesto kada bude bilo potrebno.

3. Ma znam. Komentarisali smo Cribesovu odbranu još ranije. Napredovao je. Nekad i to izletanje može biti jako dobro. Sve zavisi protiv kakvog pleja igraš. I prošli put kad smo pričali, rekoh da je kod tog izletanja dosta važan igrač sa strane pomoći. Koji mora da seče pas ka protivničkom centru. A nek ostane sam na tri njegov čovek. Bolje na 3 nego pod košem.

Seti se Bobijeve odbrane prošle godine, a pogledaj ga sad. Prolazili su ga samo tako, polagali igrači od metar ipo pored njega. Ne sećam se da sam to video puno puta ove sezone. Radi Radonja posao u odbrani. Lazić i Đenka su najbolji primeri

4. To je fora, što je Bobi popravio lateralne kretnje u odnosu na prošlu godinu, i sada manje ispada. On ispada i 1 na 1, tj. igra odbranu na distanci pa nam je problem kada je petica dobar šuter za 3. Cirbes kao da je sam odlučio da igramo sa preuzimanjem, s tim da "niskog" niko nije informisao da treba da preuzme centra. Možda nedovoljno dobro opisujem situaciju, ali obrati pažnju koliko, iako je pokretljiv i ima dobru koordinaciju, kasni pri vraćanju na svog čoveka, kod pika. Ili prerano pomaže na beku (što mislim da je najpre slučaj), i/ili se prekasno vraća na branjenje centra. Kapiram da je deo odgovornosti i na strani pomoći.
    EDIT: Ulete mi Gusti sa komentarom, a podosta smo istih stvari napisali ;-)))) Slažem se za Lazića i Đenku, igraju mnogo artikulisaniju odbranu, a podjednako agresivnu.

5. Ne verujem da je sam odlučio. Radonja gura to iz nekog razloga verovatno. Evo ti primer, gledaj Dangubića kad čuva pleja. Zašto? Dečko ima 204, ali Radonja ga na taj način uči boljoj odbrani. Verujem da će Cirbes popraviti branjenje pika. Švabo je to :) Neko reče od igrača, da trenira ko lud, i da je posle nekog meča gde je bio loš, odma otišao u teretanu da trenira. Ako je centar dobar šuter, a nismo se sa puno njih susretali, možemo opalimo zonu dok je Bobi na terenu. Odlično smo je igrali na onom gloria kupu u turskoj, kada još nismo bili fino uigrani. Mislim da je to sad još bolje.

6. To sa Dangubom mu je odlično rešenje, pogotovo jer je Vilijams dosta tanak odbrambeni igrač, fazon - malo bolji od Tea. Danguba samo da se malo kultiviše, pravi faulove kao Lazić prošle godine.

7. Ima vremena za njega. Tek sledeće sezone će pokazati talenat. Al mora na šutu da radi. Ono je užasno za gledanje :)

Baš letos na Kališu, igrao basket sa nekim klincima iz mege. Tu su oko 16 godina recimo. I jedan mali, isti Dangubić. Kuca, skače, leti. Ali šut... Ne može pogodi bukvalno ništa. Mada, mislim da je teško biti dobar šuter ako se rodiš bez osećaja. Da ne može baš to toliko da se navežba

8. https://www.youtube.com/watch?v=mlTbZrpOSPw
    Kakav Željko i last second plays. Umetnost bre.

jebi Bugare, ništa slađe nego njih odrati

9. Potrošismo specijal na nebitnu tekmu ;-)))))

10. A solidna partija Dangubića to nikom ništa? :) Indeks 18, zakucavanja, skokovi...dobro, malo šut jebe, al to je zato što se troši mnogo u odbrani... :))))

https://www.youtube.com/watch?v=PCIH_bBFNKQ

11. ali kako iritantan glas ima ovaj komentator

12. sva zakucavanja Nemanje Dangubica

oba

13. hahahahahaha
    luks garant ima gif sa njim

14. Zašto ova bugarska dvorana izgleda kao sala za fizičko Osnovne škole ,,Sveti Sava'' iz Male Krsne?

15. И ти питаш зашто Бугари ово, зашто Бугари оно... Јеби га, Бугари су то.

16. Jbt, Metalac vodi 6 razlike protiv Budućnosti 5 minuta do kraja...

JEBI MILOA

17. Ojebali Metalni. Jedan razlike na kraju. Pozz

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.