КК Црвена звезда

1. ČAJORIJE ŠUKARIJE MAPIRUNDI PALAMANGE, MAPIRUNDI PALAMANGE ČAIJE, ČAIJE

2. POYDRAV PAPETE MASTERE. NA KANALU POD IMENOM SPORT KLUB 1. VELIKI POYDRAV TEBI I TVOJIM NAJBLIYIM I SVE NAJLEPSE U NOVOJ 2015. GODINI. YIVELI.

3. HWALA SHOMI23 ALI NEMAM TAJ KANAL TAKO DA CU MORATI PUTEM STRIMA DA GLEDAM KAO SIROTINJA JEBEM TI 2015. NISTA MI DOBRO DONELA NIJE.

4. I NARAVNO UZVRACAM PRELEPE POYDRAWE SVE NAJBOLJE TEBI I TVOJOJ PORODICI

5. Papete, možeš gledati i preko Jućuba. Malo kasni al je slika najbolja.
    https://www.youtube.com/watch?v=Zu3XAJq9PzY
    Na YT imaš i preko RedStarFamily kanala na istu foru, al to će vrv izbaciti večeras.

6. Sretno komsije, da uzmete ove odvratnije spanske cigane

7. Hvala, sve najbolje tebi i tvojoj familiji!

8. Radonja upravo stavlja kondom. Spreman je da jebe špansku kučku!

9. Treba ih jebati!

10. Дајте неки линк да може нормално да се гледа, ко Бога вас молим.

11. Ja sam na ovom linku gledao 2 cetvrtinu bez problema, okacio covek

http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=768#post_3057849

kasni oko 30 sekundi

12. Idemo po pobedu!

13. Jaki su ko zemlja, jebem ih usta. Biće zajebano, samo da nastavimo sa ovakvom odbranom i da popravimo šut i kralj će biti jeban.

14. KEEP
    CALM
    and
    IDEMO
    MAĐIJA!

15. Jbt ljudi mi sa realom igramo egal. Malo li je

16. Sudije su pocele da objasnjavaju

17. jebem majku grčku u pičku

18. Kakva pederčina glavni sudija. Mater mu jebem. Mene brine što su ga pogodili nekim sranjem.

19. Grčki sudija pičketina!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.