КК Црвена звезда

1. A onaj drugi što je uhapšen je drmao ogradu i psovao policiji.

2. drmao ogradu

Sto ovako ne uhapsise onog sto je onomad drmao kos

3. Priča iz prve ruke:
    Drmao ogradu policajac mu rekao majmune šta to radiš on počeo da mu jebe sve do trećeg kolena, i pogodio nečim policajca, tu ovi popizde i odvedu ga.

4. Boxer
    Gazi, dobrodošao si na našu temu da kažeš koju reč o prethodnoj utakmici. Ozbiljan sam

Nema sta mnogo da se prica. Vidi sta znaci skauting tek kad se sastanes sa ovakvim ekipama. Znali su da su vam Marjanovic i Wilijams 70% tima. Prvog su zaustavili dobrom timskom odbranom i jakim presingom, cime su ga onemogucili da kreira vec je morao da prosledjuje loptu,a drugog su trpeli sa Ajonom, a isterali iz igre kad su ubacili Burusisa gde ovaj ne moze da brani ni malo... Zato je Bobi i igrao samo 20 min, jbg, nije Radonja bas toliko tocilo..
    Jednostavno, ljudi su popunjeni da ne znas odakle preti najveca opasnost..

A uz to, sudije ih pogurale kad je trebalo, i mogu vam reci da sudije u EL ubedljivo najvise pomazu Barcu i Real, ono je nevera sta rade..

Inace, odigrao tiket Marjanovic manje od 14,5 Vilijams manje od 12,5, Zirbes vise od 5,5 i sjebe me Kalinic, ja igrao manje od 9,5 a on 10 PU!

Opusteno, ovo je bilo ocekivano da se pukne, al ostale mozete da bijete (osim Barce). Jedino vam ne ide na ruku ova pobeda Albe

5. Alba lako moze da pomrsi racune favoritima i upadne u top8, zapamtite ovaj post

6. Gaz, ja kapiram da je ok ako budu gurali samo Real i Barsu. Samo nek sa ostalima igramo sa ok suđenjem. OVo dvoje su favoriti svakako.

7. Nisu one nesto preterano navlacile celu tekmu... Cirbesu su na primer tolerisali kampovanje u reketu, a lik bleji po 6 sekundi opusteno..
    Fora je sto su izmislili neke stvari ili prelomili na Realovu stranu tacno kad im je bilo najpotrebnije..
    A spacni ko i svaki cigani, uvek polude sa sutom kad im sudije daju poklone..

8. Minvajl in komsiluku

Pekmen dao pare za pleja

9. Pa časovi ljubavi, bogijebo.

10. Karaćemo zmajčeke!

11. Dobiće zvezda laganih 7-8 razlike, pod uslovom da ove slepce prestane da kenja šut za tri.
    Mada kad smo onomad na zvezdinih 11-0 pričali, rekao sam da će olimpija da prekine taj niz. Videćemo.

12. Немојте тако очигледно да пустате наше конкуренте за ф4. Упркос страху од КК Институција

13. Pišaj po Olimpiji, ABA ligi, Romanu Liscu, braći Murić i Zapati naročito. Poyy

14. Лоши смо били и опет смо јебали змајоа. Криво ми је што Маркус није убо неку трицу, чисто да мало подигне морал јер је очигледно да му не иде у неколико последњих утакмица. Али очекујем да ће штрцнути у четвртак по Паргу и јеврејчинама. Иначе Калина објашњава по дифолту.

ХАХАХАХА ЈАКА НЕМИЛОСРДАН ПРЕМА СВОЈИМА !

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.