Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Pojma nemaš. jel vidiš da je deset.
Lagano smo pogurali patlidžan na četvrto mesto...
Katastrofalna utakmica, izgubljene lopte, šta je sve kenjalo Olimpiju i opet 10 razlike.
Radonja jebe neizvjesne završnice.
A što se tiče Jevreoa niko njima nije u stanju da prijeti u Tel Avivu al ćemo se ćerati.
У априлу фрањевци пале Скупштину јер ћемо им угасити клуб.
LOOOOOOOOOOOOOOOOL
Koliko ova ekipa ima muda. Prekjuče igrali sa Realom, krv propišali i ovako usran dan imali i opet 10 RAZLIKE. OMG WTF OMGGGGGGGGGGGGGGG #MOĆ #MOĆ #MOĆ
Krš utakmica. Šibanje na sve strane, sudije, reditelj, maskota zmaja koja liči na zelenog kengura, Dangubić, Omić, Blažić....
Jović i Đenka solidni.
Nadam se da ću da doživim da Jaka doda loptu Djenki ove sezone.
Nerealno je ovih 10 razlike.
Zvezda odjebala direktivu? :)
Ono, nije mi bilo bitno ni da je izgubila Zvezda, al eto, još jedan rekord... Nadam se da ćemo izgubiti od Leksa sledeću, mislim, šta, prvi smo, a njima bi trebalo, malo da živnu...
Zašto mislim da nije nemoguće da sjebemo Makabija? A i ostali su nam dužni...za ono kurčenje, nakon čega su nam se izvinjavali...
Meni je totalno realna razlika od desetak poena. Tačnije, Olimpiju je sralo samo tako. Mislim da je dobro što je Vilijams u poslednjih par mečeva imao pad forme. Kontam da ne može celu sezonu da izgura u istom tempu, pa smatram da je bolje sada nego na kraju, kada nam bude najpotrebnije. Sad bi valjalo da se vrati u formu u što kraćem roku.
al se skenjali franjevci da cemo da pustimo haha
Волео бих да против Меге и Задра Радоња да више минута Тејићу. Тешко да ће он напредовати ако игра по 2 минута, а чини ми се да има кефало и доста ми је некако сличан Митровићу. Све рекорде смо оборили, 99% смо први, таман да се мало растерети Лука, пошто је ово стварно прејебен темпо. А и Ребић би могао да добије по који минут.
treba opusteno igrati naredne meceve i istrpeti tejica po cenu poraza
Franjevci?
http://www.idea.rs/Resources/Media/KODI/KodiPoze.jpeg
Mi ustašama uzimamo pare dok su oni vas osnovali. E tu je razlika.
Хахахах шукну Расни лепо.
JEBI ABA LIGUUUU
Živ je Cokula umro nije!
nije lud dumre kad nam ovako ide
https://www.youtube.com/watch?v=nsf9BEKN_TM&list=UU6_AhH45NQbI_xrOja3tvTw
Kolko gotivim ovog coveka, posebno kad ovako zakuca zivotinjski.