Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Čuo se, rekao kako je on otkrio Bobija. Kad ga je doveo u CSKA.
Pa gde si cuo da su svinje glasne pred Bozic?
Али некако сам сигуран да их добијамо ове сезоне, нема шансе да нас добију на три утакмице, ноу веј! Запамтите овај пост!
Ma dobijamo 100%. Deremo pičke makar morali da drmamo koševe i izazovemo opštu tuču da se igra 5:3!
ucinilo mi se da je neko postovao na fk crvena zvezda kad ono mosa. reko da vidim sta cete sa parama od pejcnika...
Platicemo kurve. Mhm.
Dz odbanuj pseta vise ne znam sta pise on sta ja lolo
Ahahahah pa pišite na različitim pismima.
Бем ти боравак у инотранству, нумем фотку да поставим, како се тој постахвља на вашем језик, сликовница са фејзбук?
Za dva dana igramo sa Makabijem a pričate o Partizanu ~~~luzerstwo nam je u krwi~~~
"Protiv Makabija nemamo šta da izgubimo, a sa pobjedom dobijamo mnogo" - fanaticni_hromozom ~~
Ako dobijemo u Izraelu, pa to će biti, ne znam.... NEMAM RIJEČI .... TO ĆE BITI JOJ.
Овако, ајмо реално. Шансе за топ 8 су мале, мале ако не дође четворка шутер типа Дубљевић. Циљ за ову сезону у ЕЛ је остварен, одиграти топ 16 без оптерећења, намлатити паре од улазница и тв права а фокусирати се на АБА лигу.
Тј, одморити Маркуса и Бобија и евентуално Луку, који носе већи део игре.
Луди Радоња их гања да на свакој утакмици, резултатски небитној, играју као да им живот зависи, невероватно на ком нивоу играју ону одбрану. То неће моћи да издрже целе сезоне у истом ритму.
намлатити паре од улазница
I za ovo su potrebni neke pobjede u top16, da se stvori atmosfera, nema pune arene bez rezultata... Nismo od juče.
Odmara Radonja Bobija i Williamsa u aba ligi, Luka je u godinama kad mora da igra što više, kakav crni umor.
Izgubili smo od Reala a vidjelo se da nije nemoguće ni sa njima da se nosimo, ja vjerujem u ovaj tim i iskreno se nadam da možemo dalje.
Па јбг играмо топ 16, атрактивни противници мање-више. Који мотив навијачима треба више од тога. А имаћемо пар победа кући, то је реално.
Најгоре би било да јурцамо за топ 8, изморимо се и на крају испушимо у АБА.
Следећа текма са Јеврејима ће показати доста тога, не мислим у питању победе, можемо и да изгубимо, али видеће се да ли су пали психички или и даље имају намеру да гризу до краја, макар и изгубили.
Ti vala pričaš k'o da igraju ljudi od po 40 godina a ne ovi klinci. Treba da se koljemo sa svima da rastemo kao ekipa, u svakom meču MAXIMALNO~
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=01&dd=06&nav_id=944225
Čović konačno daje izjave u renomeu gospodskog kluba ~
Ма слажем се, јесу то спортисти и то им је посао, али постоји нешто што се зове темпирање форме.
Прошле године смо кидали у регуларном делу, а на крају нисмо личили на тим. На то мислим.
едит: Додуше, ове године је много већи и квалитетнији певац, а и играчу су бирани да буду млади и атлете, то ми даје оптимизма да ће бити боље.
Meni je to tempiranje forme toliko izlizana i otrcana fraza, na kraju se sve svodi na to jesi li šampion ili nisi, ja mislim da su ovi momci šampioni.
- Finale plej ofa ABA
- Top 8
- Osvajanje ABA
- Osvajanje domaćice
- Osvajanje kupa
lista želja po meni, top 8 se ne očekuje al je na drugom mjestu po listi želja ~~
Znaš da me Đetići najviše plaše. Top 8 je nerealan, domaćica i kup(tradicionalno) naši. Ali kontam da u finalu ABA lige gubimo od Montenigera.
Ono, polufinale sa Partizanom 3:1, gubimo prvu jer smo pičke kad je frka ali ostale 3 lagano na kvalitet.
Ali dobro, i taj scenario mi je dobar, dok god igramo El. :)
Hristos se rodi!
НЕКА СРЕЋНЕ ЗВЕЗДЕ БУДУ НАКЛОЊЕНЕ НАШОЈ ЗВЕЗДИ!
https://img0.etsystatic.com/012/0/8000493/il_340x270.453106438_6pzu.jpg
Komsije, ja igram na vas sa hendikepom. Nemoj da me ne ispostujete