Thilmo
Ajmo realno lolo. Elem, mislim da ovu gubimo sa 15+ razlike. Nekako nam Makabi ne odgovara kao ekipa tj. taj američki stil igre. Nadam se da grešim.
Vidi se da si vrsni poznavalac.
A mozda i koristis Vujosevicevu taktiku pa unapred "kmecis" kako bi posle velicao jacinu tima za koji navijas.. c c c :)
Pravice vam probleme sa Tajusom, lik je neverovatno skocan i lud, uz to rolaju sa njim do besvesti.. Uz to imaju i strvinu Sofoklisa, koji ce parirati snagom Bobiju, tako da je ovo prava tekma da vam Vilijams (opet) pokaze klasu i uz Blazica (koji je sve manje produktivan), standardnog Kalinica Mitrovica otme pobedu.
Ovu tekmu necete dobiti unutrasnjom igrom,al itekako mozete unutrasnjom igrom da je izgubite.
Пази, волео бих да на крају утакмице признам да сам погрешио лоло
Али једини тим који годинама игра игру најприближнију НБА је Макаби. Мислим да једино они могу да нас накантају ако им крене. А и мали је хендикеп -5, не бих смео динар да ставим на нас. :)
Ti treba da imas na umu da stil kosarke zavisi od trenera a Blat je zapalio u Amerike i pita Lebrona sta treba da igraju..
A ti si pickica, ja na jednom H2, na drugom cista dvojka.
Jbt ja verujem u svoj klub i kad igra bez 3 igraca (od ukupno 5) a ti ne verujes u svoje koji su kompletni i igraju do jaja basket.. smells like... :snif snif: hmmmm :))))
Еј, али колико су ово смешне казне, 1500е зато што смо скинули столице и пустили много више навијача. Значи ако поскидамо све столице, пустимо 40 хиљада људи, зарадимо још 50 хиљада евра, то звучи као добар економски план лоло
Па Човић кад крене по саламу и јогурт у баде мантилу увек има 2 сома евра.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
I ja odigrao, al' je suviše mali hendikep, 6,5 poena. Barem u BET LIVE - u...
Ajmo realno lolo. Elem, mislim da ovu gubimo sa 15+ razlike. Nekako nam Makabi ne odgovara kao ekipa tj. taj američki stil igre. Nadam se da grešim.
+1
Bez ovog komšije.
Izgubićemo najverovatnije, ali možda Wilijams poludi i iskara jevrejsku kurvu sa 30 poene i 23 asistencije. Videćemo.
Vidi se da si vrsni poznavalac.
A mozda i koristis Vujosevicevu taktiku pa unapred "kmecis" kako bi posle velicao jacinu tima za koji navijas.. c c c :)
Pravice vam probleme sa Tajusom, lik je neverovatno skocan i lud, uz to rolaju sa njim do besvesti.. Uz to imaju i strvinu Sofoklisa, koji ce parirati snagom Bobiju, tako da je ovo prava tekma da vam Vilijams (opet) pokaze klasu i uz Blazica (koji je sve manje produktivan), standardnog Kalinica Mitrovica otme pobedu.
Ovu tekmu necete dobiti unutrasnjom igrom,al itekako mozete unutrasnjom igrom da je izgubite.
E da, za Makabi igra Duletov ljubimac Pargo, znaci ocekujte od njega da malo prska, nece mnogo al nekih 15ak poena..
Пази, волео бих да на крају утакмице признам да сам погрешио лоло
Али једини тим који годинама игра игру најприближнију НБА је Макаби. Мислим да једино они могу да нас накантају ако им крене. А и мали је хендикеп -5, не бих смео динар да ставим на нас. :)
Ti treba da imas na umu da stil kosarke zavisi od trenera a Blat je zapalio u Amerike i pita Lebrona sta treba da igraju..
A ti si pickica, ja na jednom H2, na drugom cista dvojka.
Jbt ja verujem u svoj klub i kad igra bez 3 igraca (od ukupno 5) a ti ne verujes u svoje koji su kompletni i igraju do jaja basket.. smells like... :snif snif: hmmmm :))))
Лол, онда Дуло не вјерује у своју момчад, кај не? :)
Pargo 12.5 manje, udaviće ga Zvezdini bekovi.
BIĆE TEŠKO BIĆE 65-80
http://sportal.rs/news.php?news=138968
Dobro smo prošli
Kažnjeni smo i za meč sa Olimpijakosom, bilo je sigurno 24k+ ljudi a predstavilo se kao da je bilo 18-19k, nisu ovi iz EL mutavi.
Еј, али колико су ово смешне казне, 1500е зато што смо скинули столице и пустили много више навијача. Значи ако поскидамо све столице, пустимо 40 хиљада људи, зарадимо још 50 хиљада евра, то звучи као добар економски план лоло
Па Човић кад крене по саламу и јогурт у баде мантилу увек има 2 сома евра.
Evroliga priprema teren za drastičnu kaznu posle meča sa Galatasarajem.
Dobro je, vodimo na poluvremenu.
Zar nije od 20:05?
sat ranije su počeli po jevrejskom kalendaru. ovo je odloženi snimak.
https://www.youtube.com/watch?v=dn9OTXe8hFs
врхунски стрим, с јутуба, ради и на телефону. можда касни двајес, тријес секунди, ал' ради раскива.
Au kako ćemo da poduvamo kurac sa ovom taktikom.
са којом тактиком, расни?