Sport

1. Da li ste sportisti i kojim sportom se bavite.Takodje mozeteda razglabate o aktuelnim sportskim desavanjima.Da pocnem od sebe.
    Bavim se bodybuildingom,zanci idem u teretanu a rekreativno basket.

2. @ L@ki: A ovo tvoja slika?

3. nije moja,nekog lika sto se siba u filmovima,
    ja sam bolje gradjen

4. Ја лети идем на пливање.
    Имам и ону подешавајућу шипку за згибове на вратима купатила. :Д

5. Verovatno i Phelps tako poceo,al sa 6,7 godina

6. L@ki pa vidiš da nisam ni blizu plavoj. Znam tog lika baš iz tih tepačkih filmova ima sise ogromne.
    Kad već pitaš za sportove, bavuckam se fitnesićem a volim da gledam atletiku...

7. Елем, је л' зна неко на који базен може да се иде током зиме, ал' да су услови људски?

8. U kom delu Srbije ti treba bazen? :)

9. Dif. Ako si student mislim da je nekih 900 kinti 12 termina.
    Mana-dosta mali bazen.

10. @obelix: У Бг. :)
    А је л' гардероба под кључем и је л' гужва обично, пошто капирам да људи доста долазе јер је јефтино?

11. Da,dobijaš svoj ključ i ormarić.Nema puno ljudi ali je mali bazen pa je dovoljno 20-ak ljudi da bude fino popunjeno.
    I baš je profi atmosfera,znači poštuju se linije,čeka se na red za liniju,ono nema imbecila koji se prskaju ili dave i potapaju. :)

12. Sta ima tamo zabavno onda? :o

13. Ja imam 2 pojasa iz karatea, žuti i oranž, trenirao sam i gimnastiku, a sport baš volim, najviše da gledam.

14. Trenirao sam dzudo i streljastvo, prvo za zlu ne trebalo a drugo za ne daj Boze....

15. Boksovao sam nekad za "Radnički" Kragujevac.
    A baš kao klinac sam trenirao rukomet i džudo...

16. U je ovde sve sami batinasi.

17. Batinaši jašta. I ja treniram karate. :)

18. Meщо, у којем то каратеу има оранж појас?

А ја да се похвалим, моја ћерка има 6 година и већ има црвени појас :)))

19. Ovaj... crveni pojas ne postoji u karateu sem na takmičenju ("aka"). To što je crveno je zapravo "oranž" :)

Trener mi je objasnio.

20. Ha Marijana! Oranž pojas je drugi po redu, a nikad ga nisam uzeo, trebalo je u drugu školu da se ide za njega. I Barracuda, ja sam ta 2 pojasa dobio za kate, a ne za ake. Ne znam ni što su ake. Ne, ne moraš da objašnjavaš, to me savršeno ne zanima...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.